Neitsyen vuosihoroskooppi 2021

Neitsyen vuosihoroskooppi 2021: Vuosi 2021 voi tuoda neitsyille jonkinlaisia hankaluuksia työelämässä. Sinkut solmivat tänä vuonna mielenkiintoisia uusia suhteita.

Rakkaus

Rakkautta riittää tänä vuonna neitsyiden elämässä. Sinun rakkaasi on suorastaan hulluna sinuun. Uskalla sinäkin antautua rakkaudelle, äläkä tuijota vain kaikkia kotitöitä, jotka ehkä jäävät hempeilyn takia tekemättä.

Parisuhteessa elävät neitsyet muokkaavat kumppaninsa kanssa yhteisiä tavoitteitaan. Tuoreessa suhteessa kyse voi olla isoistakin asioista ja yhteisten suuntien etsimisestä. Kauemmin yhdessä olleet parit sen sijaan viilaavat lähinnä pieniä arkisia rutiinejaan vastaamaan paremmin tätä päivää.

Sinkut solmivat tänä vuonna mielenkiintoisia uusia suhteita. Se voi tapahtua joko ystävien avustuksella tai ehkä löydät jonkun mielenkiintoisen tyypin työn tai harrastuksen parista. Kuka tietää, vaikka samalla löytyisi myös suuri rakkaus.

Perhe

Alkuvuodesta sinusta voi tuntua, ettei perhe tue sinua tarpeeksi. Tunnet olevasi aivan yksin vaikeuksiesi keskellä. Vuoden edetessä huomaat, että olet ehkä esittänyt liian vahvaa, eivätkä läheisesi ole siksi tajunneet kuinka paljon tukea oikeasti tarvitset. Raota hieman kovaa kuortasi.

Työ ja ura

Vuosi 2021 voi tuoda neitsyille jonkinlaisia hankaluuksia työelämässä. Kova ammatillinen kilpailu stressaa sinua. Haluaisit vain tehdä työsi rauhassa ja kunnolla, etkä joutua koko ajan kilpailemaan omasta työstäsi muiden kanssa.

Viimeaikaiset vaikeudet ovat muuttaneet maailmaa, ja työssä vaaditaan suurta joustavuutta ja luovuutta löytää uusia tapoja toimia. Kaikilla ei mene nyt hyvin, mutta sinä saatat hyvinkin olla poikkeus. Sitkeytesi ja sisukkuutesi avulla sinä selviät alkavastakin vuodesta. Voit saada elämäsi työtarjouksen tai potkaista käyntiin jopa oman yrityksen.

Raha

Raha-asioissa sinulla ei ole tänä vuonna valittamista. Kova työnteko ja yrittäminen näkyvät myös pankkitililläsi, eikä rahahuolia tule jatkossakaan, jos osaat pitää tulosi ja menosi tasapainossa.

Opiskelu

Neitsyiden opinnot voivat olla hieman vastatuulessa vuonna 2021. Keskittymiskykysi ei ehkä ole paras mahdollinen. Se ei ole kovin helposti korjattavissa, sillä sinulla on niin paljon muitakin kiinnostuksenkohteita elämässäsi. Mielesi harhailee milloin minnekin, ja sinun on todella vaikea pitää katseesi tenttikirjoissa.

Terveys

Tänä vuonna sinun kannattaa olla varovainen, sillä olet hieman tavallista alttiimpi loukkaamaan itsesi. Kuntoillessasi sinun onkin parasta harrastaa lajeja, joissa voit rauhoittaa mielesi ja keskittyä vain siihen, mitä olet tekemässä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja