Näyttelijäsiskokset Minka ja Iina Kuustonen tekevät yhdessä Putous-historiaa – ja jakavat muutenkin monet asiat elämässä: "Ollaan vietetty äitiyslomaakin yhdessä"

5:09
Katso videolta paljastuksia illan Putous-jaksosta!

Minka ja Iina Kuustonen ovat Putous-historian ensimmäiset sukulaiset, jotka näyttelevät yhdessä samalla tuotantokaudella. 

Näyttelijäsiskokset Minka ja Iina Kuustonen ovat kumpikin tahoillaan vaikuttaneet Putouksen sinisissä kuuluisissa paidoissa: Iina Kuustonen oli mukana Putouksessa näyttelijänä vuosina 2011-2014, Minka Kuustonen taas vuonna 2017. Naiset kertovat olevansa hyvillä mielin siitä, että he pääsevät palaamaan ohjelman pariin Putous Allstars -kauden merkeissä. Siskokset ovat myös Putouksen historiassa ensimmäiset sukulaiset, jotka näyttelevät yhdessä samalla tuotantokaudella. 

– On tosi onnellinen ja kiitollinen siitä, että pääsee töihin, tekee hyvää päälle ja sydämelle, koska nimenomaan tämä on intohimoammatti ja musta tuntuu, että mulle tekee hyää päästä käyttämään myös sitä luovuutta. Niin pääsee nyt tämän hullun jengin kanssa sekoilemaan lavalle lauantaina, niin voin taas hyvin. Tekee hyvää päästä mokailemaan, Minka Kuustonen pohtii. 

Iina Kuustonen kertoo Putouksen laajentaneen merkittävästi esimerkiksi hänen roolikenttäänsä. Sen jälkeen, kun on näytellyt koko kansan edessä pikkupoikaa tekohampaat suussa sekä kaikkea muuta erikoista, on paljon uusi mahdollisuuksia avautunut tarjottujen töiden puolesta. Minka Kuustosen mukaan Putous on puolestaan adrenaliiniboosti vailla vertaa. 

– Se on ollut myös yksi siisteimpiä duuneja. Jännitti silloin alkuun ihan sikana, mutta sitten se onnellisuus mitä siitä tuli oli myös ihan mielettömän suuri ja oli vaan ihanaa päästä komedian parissa erilaisiin rooleihin ja ihanaa myös rakentaa niitä sketsihahmoja. Siitä on pelkästään hyviä muistoja, Minka Kuustonen kertoo. 

Kuustoset ovat keskenään hyvin läheisiä ja he ovat jakaneet yhdessä monet elämän merkittävät kokemukset, kuten esimerkiksi äitiyden. 

– Me vietetään kyllä itseasiassa tosi paljon aikaa yhdessä Minkan kanssa, ollaan vietetty äitiyslomaakin yhdessä kun me asutaan päällekkäin, niin ollaan voitu jakaa sitä arkea, mikä on ollut tosi tärkeää tässä ajassa myöskin, Iina Kuustonen kertoo. 

– Se on ihanaa. Ne (meidän lapset) ovat kasvaneet yhdessä, Minka Kuustonen jatkaa. 

– Niinkuin mekin. Mehän ollaan siis siskoksia. Että sinällään liittyy yhteen ne asiat, Iina Kuustonen summaa naureskellen. 

Tuleva syksy tuo tullessaan Kuustosten mukaan sopivassa suhteessa töitä, vapaa-aikaa sekä perhe-elämää. Iina Kuustonen kertoo nauttivansa tavallaan siitä, ettei asioita tällä hetkellä vallitsevan tilanteen tähden pysty suunnittelemaan kovinkaan pitkälle. Näillä näkymin Putouksen jälkeen Iina Kuustonen viettää tovin kotona ja palaa kuvaustöiden pariin jälleen loppusyksystä.

Minka Kuustonen pääsee puolestaan tänä syksynä viemään maaliin projektia, jonka parissa hän työskenteli viime vuoden puolella. 

– Suuntaan Putouksen jälkeen suoraan pressikiertueelle, ja Risto Räppääjä ja väärä Vincent -leffa tulee ensi-iltaan lokakuun alussa, ainakin näillä näkymin. Tuntuu ihanalta, että saa saatella jo toissa kesänä kuvatun leffan ensi-iltaan vihdoin, Minka Kuustonen kertoo. 

Putous Allstars lauantaina 19. syyskuuta MTV3-kanavalla kello 19.30. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja