Näyttelijälegenda Seela Sellan, 84, puoliso nukkui pois 30 vuotta sitten – muistelee rakastaan koskettavasti: "Eelis on ollut minun suuri vaikuttaja"

Näyttelijälegenda Seela Sella, 84, puhuu avoimesti kuolemasta:"Luonto rapistuttaa sinua pikkuhiljaa" 5:46
äyttelijälegenda Seela Sella, 84, puhuu avoimesti kuolemasta: "Luonto rapistuttaa sinua pikkuhiljaa"

Legendaarinen näyttelijä Seela Sella kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa urastaan, rakkaudesta, sekä kuolemasta.

Rakastettu näyttelijä Seela Sella kertoo MTV Uutiset Livessä hänen suuresta rakkaudestaan. Näyttelijän edesmennyt puoliso Elis Sella oli suomenjuutalainen näyttelijä ja laulaja. Hän nukkui pois 30 vuotta sitten.

Sella on valmis uudelle rakkaudelle, mikäli sellainen tulee vastaan.

–Jos vain tulisi joku sellainen, joka tempaisi minut mukaan. En minä vastaan pistä, mutta Eelis on ollut minun suuri vaikuttaja elämässäni. En haluaisi sellaista tilannetta, että vertaan jotakin ihmistä siihen. Minun täytyisi ottaa ihminen sellaisena kuin hän on, tähti kertoo videolla.

Tänä vuonna 85-vuotis syntymäpäiviään juhlistava näyttelijä Sella ei suunnittele eläkkeelle jäämistä. Päinvastoin. Jos hänen palonsa näyttelijäntyöhön joskus hiipuu, aikoo Sella suunnata sen jälkeen näyttelijäntyön opettajaksi.

Kiireinen Sella työskentelee parhaillaan Kari Paukkusen ohjauksessa Martti Joenpolven novelliin pohjautuvaa Kauan kukkineet omenapuut -esitystä, jonka olisi määrä tulla ensi-iltaan kevään aikana.

Sella myös harjoittelee ylläpitääkseen muita esityksiä, jotka keskeytettiin aiemmin koronapandemian vuoksi. 85-vuotta täyttävä teatterintekijä on saanut jo koronarokotteet. Katso videolta lisää!

Lue myös:

    Uusimmat