Näyttelijä tahtoo olla muutakin kuin seksikäs

Eva Mendesiä harmittaa hänen seksikäs imagonsa. Hän haluaisi olla tunnettu myös muuten kuin pelkän ulkonäkönsä takia.

Näyttelijä Eva Mendes, 36, kuuluu maailman kauneimpien näyttelijöiden joukkoon. Silti tähti ei ole tyytyväinen, sillä hän haluaisi olla muutakin kuin pelkästään seksikäs. Nainen voi syyttää imagostaan itseään. Hän kertoi Allure-lehdelle, että hän on itse vastuussa julkisuuskuvastaan.

Mendesin mielestä seksikkyyden korostuminen on turhauttavaa, sillä hän ei halua sen olevan ainoa häntä määrittävä piirre. Hän haluaisi olla tunnettu myös huumorintajustaan, kunnianhimostaan, tahdonvoimastaan ja älykkyydestään.

Mendes on tehnyt paljon töitä sen eteen, että hän oppisi rakastamaan itseään. Tähti on saavuttanut tavoitteensa. Hän uskoo, että ihmiset pitävät hänestä itsevarman olemuksen takia. Hän erottuu muista elokuvan-alan kaunottarista juuri sen vuoksi.

Mendes tuntee elokuvien alastonkohtaukset kiusallisiksi, vaikka hän viihtyy kehossaan ja on itsevarma. Tähden mielestä vähemmän viehättäviä näyttelijöitä kutsutaan rohkeiksi, jos he tekevät alastonkohtauksia. Mendesin mielestä häntä ei pidetä rohkeana, koska kaikki olettavat hänen viihtyvän alastomana kameroiden edessä. Syynä on näyttelijättären upea ulkonäkö.

– Se, että olen viehättävä, ei tarkoita että viihtyisin ilman vaatteita kuvauksissa. Miksi minua ei siis myös kehuta rohkeaksi?, Mendes harmittelee.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Gettyimages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja