Näyttelijä Mark Wahlberg teki yllättävän ratkaisun – paljastaa syyn satojen kilometrien muuttoon

Näyttelijä Mark Wahlberg laittaa perheensä etusijalle.

Näyttelijä Mark Wahlberg laittoi huhtikuussa Kaliforniassa sijaitsevan Beverly Hillsin kartanonsa myyntiin 87,5 miljoonalla dollarilla ja osti Summerlinistä, Nevadasta, heinäkuussa asunnon 15,6 miljoonalla dollarilla. Summerlin sijaitsee aivan Las Vegasin kupeessa.

11. lokakuuta Wahlberg kertoi The Talk -tv-ohjelmassa, että hänen oli tasapainotettava aikaansa uran ja perheen välillä.

– Haluan pystyä työskentelemään kotoa käsin. Muutin Kaliforniaan monta vuotta sitten näytelläkseni, ja olen tehnyt vain pari elokuvaa koko siellä oloni aikana. Joten, jotta voisin tarjota lapsilleni paremman elämän ja seurata ja toteuttaa heidän unelmiaan, olipa kyseessä sitten tyttäreni ratsastajana, poikani koripalloilijana, nuorempi poikani golfaajana, niin tämä oli meille paljon järkevämpää, Wahlberg kertoi ohjelmassa.

Wahlbergillä ja hänen vaimollaan, malli Rhea Durhamilla, on 4 lasta: Ella, 18, Michael, 16, Brendan, 13, ja Grace, 12.

Pariskunta haluaa antaa lapsilleen uuden alun. 

– Täällä on paljon mahdollisuuksia. Olen todella innoissani tulevaisuudesta, Wahlberg sanoi.

Wahlbergin Beverly Hillsin kartanossa, jonka perhe jätti taakseen, on 12 makuuhuonetta ja 20 kylpyhuonetta sekä kotiteatteri, viinikellari, viisireikäinen golfkenttä, tenniskenttä, skeittipuisto ja erillinen vierastalo.

Wahlbergin roolisuorituksia voi nähdä muun muassa elokuvissa Boogie Nights (1997), The Departed (2006), The Fighter (2010) ja Lone Survivor (2013).

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat