Kate Moss paljastaa totuuden kuuluisan alusvaatekuvauksen kulisseista – ahdistui työskentelystä näyttelijätähden kanssa

Supermalli Kate Moss ei kokenut oloaan lainkaan mukavaksi kuvauksissa näyttelijä Mark Wahlbergin kanssa.

Supermalli Kate Moss, 48, kertoi BBC Radio 4 -radiokanavan Desert Island Discs -ohjelmassa sunnuntaina 24. heinäkuuta, että hänen Calvin Kleinin alusvaatekuvauksensa vuonna 1992 eivät olleet näyttelijä Mark Wahlbergin, 51, kanssa niin lumoavat kuin kuvat antavat ymmärtää. Moss kertoi tunteneensa olonsa tuolloin haavoittuvaiseksi ja pelokkaaksi.

– Hän oli todella macho, ja kaikki pyöri hänen ympärillään, Moss kertoi ohjelmassa.

Ohjelman juontaja Lauren Laverne kysyi Mossilta, tunsiko hän olonsa tuolloin esineellistetyksi.

– Kyllä, täysin. Ja haavoittuvaksi ja pelokkaaksi. Luulen, että he leikkivät haavoittuvaisuudellani, Moss vastasi Lavernelle.

Moss oli kuvausten aikaan nuori ja viaton 17–18-vuotias, jota Calvin rakasti. Hän kuvaili myös tunteneensa vakavaa ahdistusta ennen kuvauksia, minkä seurauksena lääkäri määräsi hänelle rauhoittavaa lääkettä, Valiumia.

– En todellakaan tuntenut oloani hyväksi ollenkaan ennen kuvauksia. En voinut nousta sängystä viikkoon tai kahteen, Moss kertoi haastattelussa.

Vuonna 2020 Wahlberg käsitteli alusvaatekampanjaa Mossin kanssa The Guardianin haastattelussa.

– Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia Katen kanssa. Luulen, etten ollut kovin hienotunteinen. Tein tavallaan vain asiani. En ollut kovin kokenut, sanotaanko niin. Mutta olen nähnyt hänet ja tervehtinyt. Luulen, että olemme nähneet toisiamme siellä täällä, tervehtineet ja vaihtaneet kuulumisia, Wahlberg kommentoi.

Wahlbergin ja Calvin Kleinin edustajat eivät vastanneet Peoplen kommenttipyyntöihin.

Lue myös:

    Uusimmat