Näyttääkö maailmanloppu tältä? Katso psykedeeliset kuvat

Sähäkkä Milla Jovovich antoi kasvonsa maailmanlopulle – upeissa scifi-henkisissä kalenterikuvissa malli näyttää, miten nauttia elämästä vaikka loppu olisikin lähellä.

Näyttelijä ja malli Milla Jovovich, 35, poseeraa Camparin erikoisessa psykedeelisessä kalenterissa. "It's the end of the world, baby" -otsikoitu kalenteri vuodelle 2012 on ranskalaisen valokuvaajaDimitri Daniloffin käsitys maailmanlopusta, positiivisella tavalla. Inspiraationa on muinainen maya-kulttuuri, jonka mukaan maailmanloppu tulee 21. joulukuuta 2012.

– Mallina ja näyttelijänä tämä oli erittäin jännittävä haaste osata yhdistää taito tuoda elämää jokaiseen hypoteettiseen tilanteeseen teatraalisella, mutta kuitenkin sivistyneellä tavalla, Milla Jovovich kertoo.

– Projektissa minua kiehtoi sen voimakas inspiraatio ja samaten positiivinen asenne elämän juhlistamiseen ystävien ja perheen kanssa skoolaten, Jovovich jatkaa.

Kuvissa esiintyvät todennäköisimmät tavat, miten maailma voisi kohdata lopullisen loppunsa: ilmaston lämpeneminen, kuivuus, jääkausi, hyökyaallot ja niin edelleen.

Aiemmissa kalentereissa ovat poseeranneet muun muassa rajuna bilettäjänä Benicio Del Toro (2011), Bond-tyttö Olga Kurylenko (2010), bikinikaunotar Jessica Alba (2009), erilaisina seksikkäinä satuhahmoina Eva Mendes (2008) ja povipommimaisena viettelijättärenä Salma Hayek (2007).MTV3/Helmi

Lähde: justjared.buzznet.com, pr.skyyspirits.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja