Salma Hayek: Tällä mehureseptillä pysyn solakkana!

Salma Hayek paljastaa mehureseptin, jolla pysyy solakkana. Kaunotar tunnustaa olevansa tunnesyöjä, mutta mehu auttaa pääsemään takaisin ruotuun.

Salma Hayek, 45, on viime aikoina kiertänyt uuden animaatioelokuvansa, Saapasjalkakissan ensi-illoissa. Meksikolaiskaunotar on nähty useissa vartalonmyötäisissä mekoissa punaisella matolla.

Pitääkseen yllä solakkaa ulkomuotoaan ja samalla silti kiinni kuuluisista kurveistaan tähti on kertonut Us Weekly -lehdelle luottavansa tiettyyn puhdistavaan, ravinnepitoiseen sekoitukseen, joka sisältää punajuurta, porkkanaa ja omenaa.

– Porkkanat ja omena antavat rutkasti A-vitamiineja ja antioksidantteja. Myös neljävuotias tyttäreni rakastaa tätä mehua, Hayek kertoo ja jakaa reseptinsä lukijoille.

Hayekin mehuresepti:

Ota 2-3 porkkanaa, 1 omena (poista siemenkota), puolikas pieni punajuuri ja 1/4 kuorittua sitruunaa. Sekoita mehulingolla tai tehosekoittimella. Raaputa vaahto pois ja tarjoa jäillä.

Kuten monet äidit tietävät, kuntoilu painon pudottamista tai toivotussa luvussa pysymistä varten voi olla vaikeaa mahduttaa jo valmiiksi kiireiseen aikatauluun.

– Kun tunnen oloni stressaantuneeksi, haen lohtua ruuasta – mutta en tykkää laihduttaa enkä ole hyvä siinä. Puhdistettuani elimistöni mehulla olen motivoitunut syömään terveellisemmin, enkä tunnesyö. Puhdistaminen on minulle kuin meditaatiota. Se saa minut lopettamaan, keskittymään ja ajattelemaan, mitä laitan kehooni, Hayek kertoo.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja