Nauti keväästä myös siitepölyaikana

Tiesitkö, että voit nauttia keväästä myös siitepölyaikana? Ota avuksesi Pycnogenol Strong tabletit, jotka helpottavat hengittämistä, vahvistavat limakalvojen kollageenia, vähentävät turvotusta ja edistävät verenkiertoa.

Ainutlaatuinen vahva luonnon kasviantioksidantti

Yli 70 maassa eri puolilla maailmaa myytävää ainutlaatuisen vahvaa luonnon kasviantioksidanttia on tutkittu laajalti. Pycnogenol on maailman tutkituimpia ravintolisiä jo yli lähes 40 vuoden ajan ja sen turvallisuutta on selvitetty laajoin kokein.

Sillä on todettu olevan lukuisia elimistölle suotuisia vaikutuksia mm. sydämelle, verenkierrolle, silmille, nivelille ja ihoon. Pycnogenol sopii säännölliseen käyttöön.

Helpottaa turvonneita jalkoja ja oloa siitepölyaikana

Pycnogenol sitoutuu kollageenikuituihin auttaen niitä nuoremman, vahingoittumattoman kudosrakenteen muodostumisessa. Tällä tavoin sidekudoksen kimmoisuus ja joustavuus kohenee. Kollageenin vahvistuminen estää nesteen joutumista hiusverisuonten kautta kudoksiin. Tuloksena on turvotuksen laskeminen koko kehosta ja sileämpi iho. Pycnogenol helpottaa mm. jalkojen turvotusta seisomatyöntekijöillä ja pitkillä lentomatkoilla.

Pycnogenol normalisoi immuunijärjestelmän reaktioita ja estää histamiinin purkaantumista tehokkaasti ja siten helpottaa oloa siitepölyaikana.

Ihon suojaksi ja kauneudeksi

Ihon altistuminen UV-säteilylle saa aikaan vapaaradikaalien purkauksen ja osaltaan aiheuttaa ihon palamista. Pycnogenol ei ole ensisijaisesti aurinkosuoja, mutta se estää UV-säteilyn aiheuttamaa vauriota ja siten suojaa ihoa palamiselta ja hidastaa ihon ikääntymistä. Pycnogenol suojelee elimistön joustavia kuituja, kuten kollageenia ja elastiinia, rappeutumiselta sekä auttaa ihokudoksen uudelleen rakentumista ja siten estää ryppyjen muodostumista. Pycnogenol vähentää myös ihon epänormaalia pigmentoitumisen voimakkuutta ja pigmentti- eli maksaläiskien kokoa. Pycnogenol auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuutensa ja saa sen näyttämään terveeltä ja raikkaalta.

Pycnogenol Strong - Rannikkomännyn kuoriuutetabletti

Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuute on eräs vahvimmista antioksidanteista ja maailman tutkituimpia ravintolisiä, jonka vaikutuksia ja turvallisuutta on selvitetty laajoin kokein. Tuote valmistetaan erikoismenetelmällä Pinus maritima - männystä. Pycnogenol antaa tehokkaan antioksidanttisuojan ja elinvoimaa kehollesi. Se vaikuttaa suotuisasti myös ihoon, edistää silmien hyvinvointia, vilkastuttaa verenkiertoa sekä auttaa pitämään sydämen ja verisuonet toimintakunnossa.

Pycnogenol on voimakkain tähän mennessä löydetyistä luontaisista vapaaradikaalisieppareista. Biologisissa järjestelmissä, joissa E-vitamiini ja C-vitamiini ovat aktiivisia, Pycnogenol on monin verroin voimakkaampi kuin sekä C-vitamiini että E-vitamiini. Pycnogenolin on myös osoitettu voimistavan E-vitamiinin ja C-vitamiinin tehoa.

Vuorokausiannos, 1 – 2 tablettia sisältää rannikkomännyn kuoriuutetta (Pinus maritima) 40-80 mg, joka vastaa 40 - 80 g rannikkomännyn kuorta.

Artikkelin tarjoaa: Hankintatukku

Lue myös:

    Uusimmat