Natalie Portmanin huima vartalonmuokkaus

Näyttelijä Natalie Portmanin hurja valmistautuminen uuteen elokuvaan kasvatti luonteen lisäksi jotain muutakin.

Näyttelijä Natalie Portmanin, 29, upea roolisuoritus uudessa Black Swan -elokuvassa saattaa poikia tähdelle jopa Oscar-ehdokkuuden. Portman valmistautuikin balettitanssijan rooliinsa kovalla työllä. Tähti treenasi ahkerasti kahdeksan tuntia kerrallaan ja ui 1,6 kilometriä päivässä. Myös tanssiharjoituksiin oli mentävä, vaikka jalat olivat mustelmilla, lihaksia särki ja kylkiluu oli sijoiltaan. Portman sanoo, ettei muuta vaihtoehtoa ollut.

– Niin moni tunteikkaista kohtauksista tapahtuu, kun hän tanssii, joten ei ollut mahdollisuutta kiertää sitä, Portman selittää rooliaan Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Vaativimmat tanssikohtaukset teki Portmanin puolesta ammattitanssija, mutta tähden piti silti näyttää osaansa sopivalta. Tanssijan rooli vaati muun muassa ruoan jättämistä vähemmälle.

– Olen hyvin lyhyt, mutta minun piti näyttää hyvin pitkältä. Joten massaa ei ollut missään, mikä on sairasta. Tiedän, että koko juttu on sairas.

Portmanille opetti tanssia entinen New York City Ballet'n tanssija Mary Helen Bowers. Kaikki osat Portmanista eivät kuitenkaan pienentyneet kovan harjoittelun seurauksena.

– Vaikka tanssijat ovat hyvin hentoisia ja laihoja, heillä on hyvin vahva takapuoli. Joten Mary Helen teki kovasti työtä takapuoleni eteen.

Tulos?

– Todellakin valtava, valtava… muutos, tähti kikattaa.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja