Nasa täräytti pöytää jättiyllätyksen: Tom Cruise lennätetään avaruusasemalle kuvaamaan elokuvaa!

Näyttelijä Tom Cruise, 57, lähtee avaruuteen yhteistyössä Yhdysvaltain avaruushallinnon kanssa.

Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa julkisti tiistaina yllättävän tiedon: avaruushallinto aikoo tehdä yhteistyötä näyttelijä Tom Cruisen kanssa ja lähettää tämän avaruuteen!

Asiasta kertoi Nasan hallinnollinen johtaja Jim Bridenstine Twitterissä. Twiitin mukaan Cruise lähetetään kansainväliselle avaruusasemalle ISS:lle kuvaamaan elokuvaa.

Bridenstine kertoi twiitissään, että kyse on markkinointitempauksesta, sillä Nasa tarvitsee julkisuutta avaruusohjelmalleen kehittääkseen sitä eteenpäin.

Uutistoimisto Reutersin mukaan tarkempia yksityiskohtia uudesta yhteistyöstä ei julkistettu.

Deadline-sivusto sen sijaan kertoi myöhemmin, että myös Tesla- ja SpeaceX-miljardööri Elon Muskilla olisi sormensa pelissä poikkeuksellisessa hankkeessa.

Myöskään Cruisen edustaja ei kommentoinut tietoa tuoreeltaan Reutersille.

57-vuotias Cruise on tunnettu muun muassa Mission Impossible -toimintaelokuvien sarjasta. 57-vuotias Cruise tunnetaan myös sikäli poikkeuksellisena tapauksena, että tämä on tehnyt elokuvissaan vaativiakin stuntteja itse.

Cruise oli ennen koronakriisin puhkeamista kuvaamassa jo seitsemättä Mission Impossible -elokuvaa, mutta projekti laitettiin helmikuussa jäihin, kun virus alkoi leviä aggressiivisesti Italiassa. Elokuvaa oli tarkoitus kuvata Venetsiassa.

Deadlinen mukaan tuleva avaruusseikkailu ei kuitenkaan liity Mission Impossible -elokuvasaagaan.

Lue myös:

    Uusimmat