Nappaa vinkit: Paketoi joululahjat omaperäisellä tavalla

Joululahjoja paketoidessa ei aina tarvitse vain hyödyntää lahjapaperia ja lahjanauhaa.

Joululahjojen saaminen ja niiden antaminen ovat ihanaa puuhaa. Käytä siis hieman aikaa läheistesi lahjojen paketoimiseen ja hyödynnä alla olevia vinkkejä.

Napit

Paketoi lahjat normaalisti lahjapaperiin, mutta sujauta lahjanauha suloisten nappien rei'istä läpi. Näin saat lahjapakettiin kaivattua omaperäisyyttä.

Reuna

Lahjapakettiin voi myös valmistaa itse lumisen reunan hyödyntämällä valkoista paperia tai leivinpaperia. Leikkaa valkoisesta paperista lahjaan sopivan kokoinen aaltoileva palanen. Kuviota leikatessa pidä mielessäsi muun muassa katon räystäällä roikkuvat jääpuikot.

Furoshiki-tekniikka

Furoshiki on perinteinen japanilainen paketointityyli, jossa lahjat kääritään kankaisiin. Voit siis halutessasi paketoida osan lahjoista esimerkiksi kauniisiin kankaisiin.

Lehdet

Onko Chris Hemsworth tyttäresi lempinäyttelijä? Etsi lehdistä läheisillesi tärkeiden henkilöiden kuvia tai esimerkiksi koskettavia tekstejä ja peitä lahja niiden avulla.

Koristeet

Useimmat suosivat paketoimisessa pääosin vain lahjapaperia ja lahjanauhaa. On kuitenkin ihana avata sellainen joulupaketti, joka on koristeltu upeasti. Hyödynnä siis esimerkiksi vanhoja postikortteja ja leikkaa niistä lahjansaajan nimikirjaimen muotoinen kuvio ja liimaa se paketin keskelle. Koristele lahjapaketti tarrojen ja rusettien avulla.

Kahta lahjapaperia

Paketoidessa voit myös kääriä lahjan kahta erilaista lahjapaperia hyödyntäen. Paketoi esimerkiksi lahjan yläosa ja alaosa samalla paperilla. Paketoi sitten keskellä jäävä osa erilaisella paperilla.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat