Nämä upeat suomalaisnäyttelijät ovat säilyneet nuorekkaina

Suomessa on upeita näyttelijöitä, joista muun muassa nämä MTV3.fin Viihdeuutisten keskiviikkona tapaamat kolme aikuista naista näyttävät huomattavasti ikäistään nuoremmilta.

MTV3.fin Viihdeuutisilla oli keskiviikkona kunnia tavata useita Suomen näyttelijöiden tähtikaartiin kuuluvia näyttelijättäriä. Näyttelijäkolmikkoa ei todellakaan ikä paina, vaan jokainen näyttelijöistä kuuluu seksikkäiden aikuisten naisten kastiin. MTV3:n Helsingin herra -sarjan pressitilaisuudessa olemuksellaan ihastuttivat näyttelijät Sara Paavolainen ja Satu Silvo ja Rat King -elokuvan kutsuvierastilaisuudessa upea Outi Mäenpää erottui heti joukosta.

Palkittu näyttelijä Outi Mäenpää, 49, nähdään Petri Kotwican trillerissä peliriippuvaisen pojan äidin roolissa.

– Kyseessä on tukirooli, jolla annan pienen vision siitä, mistä peliriippuvainen poika tulee. Pojan ja minun välit ovat lämpimät, mutta jossain määrin etäiset, joten en näe miten hän katoaa pelimaailmaan, Outi kuvailee rooliaan MTV3.fin Viihdeuutisille.

Iina Kuustosen tähdittämässä Helsingin herra -sarjassa Kuustosen näyttelemän iskelmälaulaja Maisan äidin roolissa nähdään upea Satu Silvo.

– Tässä iässä aletaan olla äitejä, joten olen sarjassa ihan hauska kasarimutsi. Oli hauskaa laittaa sähkönsinistä ripsaria. Roolini on olla vähän ärsyttävä mutsi, joka vahtii tyttärensä tekemisiä, 49-vuotias Silvo kertoo hyväntuulisena roolistaan.

Helsingin herra -sarjassa nähdään managerin roolissa myös Sara Paavolainen. 52-vuotias Paavolainen muistetaan muun muassa roolisuorituksistaan elokuvissa Musta jää ja Täällä Pohjantähden alla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat