Nämä ovat yleisimmät suuteluvirheet

Suuteleminen voi olla pahimmillaan ahdistava kokemus. Näihin virheisiin miehet suutelijoina syyllistyvät.

The Frisky kokosi yhteen yleisimmät suuteluvirheet, joihon miehet syyllistyvät. Myös naiset voivat miettiä, osuuko kritiikki omaan nilkkaan.

Lisko

Kylmät kuivat huulet ja kieli, joka lipoo suutasi miljoona kertaa sekunnissa, eivät kiihota ketään.

Yli-innokas koiranpentu

Mikäli mies nuolee puolet meikeistäsi pois suutelemisen aikana, hän tekee eittämättä jotakin väärin. Hillitse siis intoasi ja keskity naaman sijaan suun alueelle.

Kalkkarokäärme

Mies, jonka kieli tunkeutuu melkein kurkkuusi, on ahdistavaa seuraa. Kalkkarokäärmetekniikka saa sinut vain pyristelemään irti hänestä.

Tasmanian tuholainen

Sensuelli puraisu kaulasta voi olla seksikästä, mutta mikäli mies pureutuu sinuun kuin tasmanian tuholainen, homma muuttuu kiusalliseksi.

Kärpäsloukku

Jotkut miehet avaavat suunsa suudellessa niin ammolleen, että se peittää naisen koko suun ja nenän, niin että hengittämisestä tulee mahdotonta.

Haisunäätä

Suutelijan on hyvä syödä minttupastilli, mikäli hän aavistaa, että eilisen valkosipulit tuoksahtavat liikaa. Raikkaus on suutelijan tärkein muistisääntö.

Opossumi

Suutelemisessa on kyse muustakin kuin kielen tunkemisesta sisään suuhun ja sen jättämisestä sinne paikoilleen. Muista siis liikuttaa kieltäsi, jotta kumppanillesi ei tule ahdistettu olo.

Näykkijäkala

Garra rufa -kaloja käytetään kuolleen ihosolukon poistamiseen ihmisiltä. Ethän muistuta näykkijäkalaa suudellessasi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock/Lilya Espinosa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja