Nämä ovat vuoden 2011 katkerimmat erot

Mitä olisikaan vuosi 2011 ilman skandaalinkäryisiä julkkiseroja, jotka ovat olleet lähes jokapäiväistä luettavaa. Helmi kokosi yhteen vuoden katkerimmat erot.

Vuoteen 2011 mahtuu paljon iloa, mutta niin myös surua. Julkkisparien raastavat erot ovat olleet jokapäiväistä luettavaa, ja niillä on mehusteltu pitkin vuotta. Helmi kokosi yhteen vuoden julkkiserot, ja moni jo varmasti arvaakin ketä listalta löytyy.

Maailmasta ei varmasti löydy montaakaan ihmistä, joka ei olisi lukenut näyttelijäpari Ashton Kutcherin ja Demi Mooren erosta. Kutcherin ja Mooren ikäero herätti paljon keskustelua, kun pariskunta alkoi tapailla vuonna 2003. Onnellinen pariskunta ei kuitenkaan antanut median ja muiden ihmisten mielipiteiden häiritä, vaan avioliittoon asteltiin vuonna 2005. Viimeisen avioliittovuoden ajan suhdetta varjostivat pettämishuhut, jotka saivat aivan uuden mittakaavan, kun 23-vuotias Sarah Leal myi US Weekly-lehdelle tarinan hänen ja Kutcherin yhteisestä yöstä. Tämä oli viimeinen niitti Moorelle, joka päätti haki eroa lokakuussa.

Toimintasankarina ja Kalifornian entisenä kuvernöörinä tunnetun Arnold Schwarzeneggerin ja televisiotoimittaja Maria Shriverin ero sai myös laajalti palstatilaa mediassa. Pariskunnan 25 vuotta kestänyt avioliitto päättyi eroon, kun Schwarzenegger tunnusti olleensa suhteessa perheen taloudenhoitajaan Mildred Baenaan, jonka tuloksena syntyi avioton poika. Schwarzeneggerillä ja Shriverillä on liitostaan neljä 14–21-vuotiasta lasta.

Laulaja pariskunta Marc Anthony ja Jennifer Lopez ehtivät olla naimisissa seitsemän vuotta, kunnes yhteisestä päätöksestä hakivat eroa heinäkuussa. Anthonylla ja Lopezilla on 3-vuotiaat kaksoset Emme ja Max, joiden takia pariskunta yrittää säilyttää hyvät välit. Välejä on kuitenkin viime aikoina hiertänyt Lopezin suhde taustatanssijaansa Caspar Smartiin, 24.

Naistenmiehenä mainetta niittänyt näyttelijä George Clooney ja hänen pitkäaikainen naisystävänsä Elisabetta Canalis antoivat heinäkuussa lausunnon, jossa ilmoittivat erostaan. Tiedonannon jälkeen pari pyysi saada yksityisyyttä. Clooneyn ja Canaliksen ero tuli kaikille yllätyksenä, sillä myrskyn merkkejä ei ollut näkyvissä. Canalis oli jopa alkuvuodesta paljastanut toiveensa avioitua Clooneyn kanssa

Morsian karkuteillä -elokuvasta vaikutteita tuntui saaneen Playboy-malli Crystal Harris, 24, joka jätti Playboy-moguli Hugh Hefnerin, 85, vain neljä päivää ennen häitä. New York Postin mukaan Harris aikoi tehdä jotain paljon pahempaa, nimittäin hylätä Hefnerin alttarille. Harris on avoimesti mediassa ruotinut suhdettaan ja eroa Hefneriin. Digitalspy.co.uk:n mukaan kaunotar aikoi myydä haastattelun Hefnerin jättämisestä noin 500 000 dollarilla. Viimeisimmän kohun on aiheuttanut ex-pariskunnan raastava riita heidän yhteisestä koirastaan Charliesta.

Vuoden surkuhupaisin tapaus on ehdottomasti tosi-tv-tähti Kim Kardashianin ja koripalloilija Kris Humphriesin avioliitto, joka päättyi eroon vain 72 päivää häiden jälkeen. Pariskunta meni yllätyskihloihin toukokuussa, ja jo heinäkuussa juhlittiin hulppeita miljoonahäitä. Eron syyksi on huhuttu tapa, jolla Humphries kohteli vaimoaan ja puhui hänestä.


MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com, Ibtimes.com

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja