Nämä ovat sinkkuelämän edut

Oletko kyllästynyt rastimaan lomakkeista kohdan ´sinkku´? Yksinelossa on myös paljon positiivisia puolia.

Sinkkuelämää viettävät joutuvat jokapäiväisessä elämässään kohtaamaan epämiellyttäviä tilanteita siitä johtuen, että heillä ei ole elämänkumppania. Yhden hengen taloudessa elämisessä on kuitenkin myös paljon etuja.

Voit heittäytyä hetkeen

Sinkkuelämä mahdollistaa sen, että elämän voi suunnitella täysin omia tarpeita ja haluja vastaavaksi. Sanat `kompromissi` ja `uhraus` eivät ole oleellinen osa sinkkuelämää viettävän arkea.

Arkisissa valinnoissa voi tukeutua yksinomaan omiin mielihaluihinsa, eikä toisen tarpeita tarvitse ottaa lainkaan huomioon. Ruokakaupassa tai sisustusta suunniteltaessa ei tarvitse ottaa huomioon kumppanin kenties eriäviä mielipiteitä.

Uudet suhteet voivat yllättää

Parisuhteessa tapahtuva rutinoituminen on sinkkuihmiselle kuin vieraskielinen sana. Treffiseuralaisia voi löytyä hyvinkin yllättävistä tilanteista, eikä koskaan voi tietää, mihin spontaani ilta päättyy – kukaan ei kuitenkaan ole odottamassa aikaisin kotiin.

Myös makuukammarin puolella sinkkuina elelevät kohtaavat yllätyksiä – niin hyvässä kuin pahassakin – kun kumppani ei ole joka kerta välttämättä sama.

Spontaanit reissut onnistuvat muitta mutkitta

Spontaanit viikonloppureissut ystävien kanssa eivät johda sinkkuna elelevän arjessa tulisiin riitoihin. Voit reissata miten itse haluat ilman, että kenelläkään pitäisi olla asiaan mitään sanomista.

Vältyt anoppiongelmilta

Klisee siitä, että kumppanien perheet tuottavat ongelmia ei kosketa sinkkua. Ongelmia syntyy parisuhteessa usein siinä vaiheessa, kun oman lapsen mahdollinen kumppanikandidaatti ei täytäkkään lähipiirin odotuksia.

Sinkun ei tarvitse tulla toimeen kenenkään äidin kanssa. On huojentavaa, ettei oman

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja