Nämä ovat maailman oudoimmat ravintolat!

Oletko kyllästynyt tavanomaisiin ruokailukokemuksiin? Kaipaatko muutosta ravintoloiden tarjontaan? Maailmalta löytyy useita ravintoloita, jotka eivät jätä ruokailijaa kylmäksi.

Kiinnostaisiko ruokailu pimeässä, astioiden heittely ihan luvan kanssa, tai ruokailu kalojen keskellä? Kaikki tämä on mahdollista maailman oudoimmissa ravintoloissa.

Maanjäristys ruokailun ohella

Jos normaali illalliskokemuksesi on mielestäsi pitkästyttävä tai liian rauhallinen, vieraile katastrofikahvilassa. Espanjan Lloret de Marissa sijaitseva Disaster Cafe tarjoaa ruokailijoilleen maanjäristyksen jokaisen aterian yhteydessä. Järistyksen voimakkuus on 7,8 magnitudia.

Syömistä pimeässä

Oletko kyllästynyt illalliskumppanisi ulkonäköön? Ei syytä huoleen, nyt voit ruokailla pimeässä. Pariisissa, Lontoossa, Moskovassa, Barcelonassa ja New Yorkissa sijaitsevissa ravintoloissa on filosofiana se, että ilman näköaistin tuomaa etua, ruokailijat voivat käyttää paremmin muita aistejaan makunautintonsa parantamiseksi. Tässä ruokapaikassa ei sallita taskulamppuja, kännyköitä, eikä valoa sisältäviä kelloja.

Vihanpurkauksia ravintolassa

Filippiineillä on ravintola joka on keskittynyt tarjoamaan elämyksiä kaikille vihaisille ihmisille. Tämä kalaravintola tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa siitä, että he saavat mennä huoneeseen heittämään kuppeja, lautasia, mukeja tai jopa television seinään.

Tulivuorigrilli

El Diablossa, Espanjan Lanzarotessa kokit valmistavat aterian avoimen kuopan yläpuolella. Kuoppa saa lämpönsä lähistöllä olevasta tulivuoresta, ja grillin sanotaankin olevan paras ja todellisin grilli.

Ruotsalainen vuohiravintola

Wisconsin Sister Bayssa, Yhdysvalloissa, sijaitsee ravintola nimeltään Al Johnson's. Se on ruotsalainen ravintola, jossa vuohet laiduntavat ruohon peittämällä katolla, samalla kun asiakkaat nauttivat perinteistä ruotsalaista ruokaa skandinaavisiin pukuihin pukeutuneiden tarjoilijoiden palvelemina.

Konfliktien keittiö

Pittsburghissa sijaitseva Conflict kitchen tarjoaa konfliktien täyteisen lounaan. Innovatiivista ideaa noudattava ravintolaa tarjoilee take away -ruokaa alueilta, jotka ovat tällä hetkellä ristiriidassa Yhdysvaltojen kanssa. Voit nauttia vaikkapa afganistanilaista tai venezuelalaista sapuskaa.

Prinsessat aataminasuissaan

Nauti syntymäasussaan näyttäytyvien naisten tarjoilemaa ruokaa Les Princesses -ravintolassa, Montrealissa, Kanadassa. Jopa ravintolan nettisivuilla vierailevan tulee olla yli 18-vuotias. Ravintolanimittäin tarjoaa makuelämyksiä alastomien naisten tarjoilemana. Paikka kertoo palvelevansa "turisteja, metsästäjiä ja kalastajia":

Sallittua lapsityövoimaa

Lapset tarjoilevat ruokasi Kinderkookkafessa Amsterdamissa, Hollannissa. Tämä on täydellinen kohde niille, jotka ajattelevat että lasten työlainsäädäntö on tarpeeton. Kinderkookkafeessa lapset eivät pelkästään tarjoile aterioita, vaan valmistavat ne, ja myös siivoavat. Ravintola on suosittu paikka syntymäpäiväjuhlien vietolle, mutta varmuutta siitä, onko suosio lasten vai aikuisten parissa, ei ole.

Pienten ihmisten ravintola

Dwarf n Island on kahvila Kairossa, Egyptissä. Ravintolan kaikki tarjoilijat ovat pieniä ihmisiä. Ravintolaa on kritisoitu, mutta työntekijät ilmoittavat olevansa iloisia työpaikastaan ja nauttivat työskentelystään siellä.

Vastenmielistä palvelua ja ruokaa

Dick's Last Resort on pieni ravintolaketju Yhdysvalloissa, jonka tavaramerkki on töykeä palvelu. Ravintoloita löytyy muun muassa Dallasista, Las Vegasista ja Chicagosta. Ihmiset maksavat siitä, että pääsevät ilkeiden ja töykeiden tarjoilijoiden palveltavaksi. Myös ruokalista on karkea ja vastenmielinen.

Kalojen kanssa ruokasilla

Miltä kuulostaisi ateriointi Tyynenmeren pinnan alla? Malediivien tasavallassa sijaitseva Conrad Maldives Rangali Island -virkistysalue tarjoaa mahdollisuuden aterioida 50 metriä merenpinnan alapuolella. Syödessäsi voit ihmetellä vedenalaista maailmaa läpinäkyvien muoviseinien takaa. Illallinen merellisessä ympäristössä maksaa noin 250 euroa.

Vessanpöntölläkin voi herkutella

Taiwanissa sijaitsevassa Modern Toilet -vessaravintolassa ruokailijat istuvat kylpyhuonetta muistuttavassa ruokasalissa vessanpönttöjen päällä ja saavat annoksensa saniteettitiloista tutuissa astioissa. Ateria kruunataan ulostetta erehdyttävästi muistuttavalla suklaapehmiksellä. Tämä suosittu vessaravintolaketju on laajentanut toimintaansa Taiwanista myös muualle Aasiaan.

Taivaallinen ateria

Tokiossa sijaitsevassa Christon Cafe -ravintolassa herkutellaan uskonnollisessa ilmapiirissä. Ravintola nimittäin on somistettu näyttämään kirkolta. Uskonnollisesta teemastaan huolimatta ravintola ottaa mielellään vastaan muitakin kuin kristinuskoa tunnustavia asiakkaita. Tältä jumalaiselta ruokalistalta löytyy japanilaisia erikoisuuksia sekä pyhimysten mukaan nimettyjä drinkkejä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja