Nämä ovat Hollywoodin kuumimmat bikinikohtaukset!

Elokuvantekijät ovat keksineet sen ajat sitten: kaunis nainen ja bikinit ovat takuuvarma valkokankaan katseenvangitsija. Nämä vanhat ja hieman tuoreemmatkin elokuvat ovat jääneet mieleen lähes legendaarisiksi nousseista kaunottarista bikineissään.

Charlien enkelit: Kurvit suoriksi

Charlien enkelit: Kurvit suoriksi -elokuvassa vuonna 2003 nähtiin kaksi kovaa bikinivartaloa. Cameron Diaz ja Demi Moore valmistuivat rooleihinsa tosin hieman eri tavoin: Cameron surffasi, ja Demi luotti plastiikkakirurgin apuun. Hänelle tehtiin ennen kuvauksia muun muassa polvien ihon kohotus.

Star Wars: Jedin Paluu

Vuoden 1983 elokuvatapaus oli Star Warsin Jedin paluu -elokuva ja prinsessa Leian bikinit. Carrie Fisherin yllä olleet kultaiset bikinit tulivat tutuiksi myös nuoremmalle sukupolvelle Frendit-sarjan kautta, kun Ross paljasti Rachelille seksifantasiansa liittyvän juuri tähän kohtaukseen.

Pyörryksissä

Vuonna 2000 brittimalli Elizabeth Hurley sai miehet huohottamaan Pyörryksissä-elokuvassa. Pirua näytellyt kaunotar on myöhemmin myös suunnitellut uimapukumalliston, liekö tämän maailmanmaineeseen nousseen kuvan innoittamana?

James Bond -elokuvat

Ensimmäinen tajunnat räjäyttänyt bikinikohtaus nähtiin Bond-elokuvassa Salainen agentti 007 ja tohtori No vuonna 1962.

Ursula Andress nousi maailmanmaineeseen tämän kohtauksen ansiosta, ja sitä matkitaan vielä tänäkin päivänä, kuten esimerkiksi vuoden 2002 Kuolema saa odottaa -Bond-leffassa. Halle Berryn päälle laitettiin kuitenkin oranssit bikinit, mutta lantiolla riippuva puukko oli samassa paikassa.

Pinnan alla

Vuonna 2005 Dark Angel -sarjastakin tuttu Jessica Alba käänsi päitä Pinnan alla -leffan julisteessa. Täydellisen kesäbeiben Jessicasta teki auringon vaalentama surffitukka.

Baywatch

Kukapa tv:tä viime vuosikymmenellä katsonut pystyisi unohtamaan Baywatch-ilmiön tai Pamela Andersonin pursuamassa tutusta punaisesta puvusta ulos?

Tämä uimapuku suunniteltiin varta vasten Pamelalle majoittamaan silikonisen etumuksen. Myös lantioilla puku nousee korkeammalle kuin muilla tähdillä, jotta puku antaisi mielikuvan todellisuutta pidemmistä reisistä.

Miljoona vuotta eKr.

Vuonna 1966 maailmaan mahtui vain yksi superpovipommi: Raquel Welch. Naisen bikinit Miljoona vuotta eKr. -elokuvasta ovat yhdet maailman kuuluisimmat. Ja itseasiassa kuuluisammat kuin itse elokuva, jossa ne esiintyivät.

Lara Croft

Angelina Joliesta tuli kaikkien nörttimiesten suosikki vuonna 2001, kun nainen otti vastaan Lara Croftin roolin. Muodokas action-tähti on kiistänyt kaikki väitteet plastiikkakirurgilla käymisestä.

10 – Nainen kuin unelma

10 – Nainen kuin unelma -elokuva ei ehkä elokuvallisilta ansioiltaan olisi jäänyt koskaan leffahistoriaan, ellei mukana olisi ollut Bo Derekiä, lettikampausta ja kuuluisaa juoksukohtausta rannalla.

Dudley Mooren kanssa vuonna 1979 ilmestynyttä komediaa tähdittänyt Derek teki leffassa vasta toisen elokuvaroolinsa, mutta jäi suoraan historian lehdille.

Beach

Beach-elokuvan valovoima oli monille vain bikiniasuinen ranskalaismalli Virginie Ledoyen. Etupäässä ranskalaiselokuvissa näytellyt tähti nähtiin myös L'Orealin mainoksissa.

Teksti: Heli Ruotsalainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja