Nämä ovat Helsingin parhaat aasialaiset ravintolat

Eat.fi -palvelu paljastaa, mitkä ovat käyttäjien omien kokemusten perusteella Helsingin parhaat aasialaiset ravintolat. Eat.fi yhdistyi osaksi Makuja-sivustoa viime marraskuussa.

Eat.fi on netissä toimiva palvelu, jolla ihmiset etsivät ravintolapalveluita ja jonne voivat kirjoittaa ravintola-arvosteluita. Palvelussa voi pisteyttää kaikki Suomen ravintolat ja kahvilat hinta/laatu-suhteen, kokemuksen ja ruoan laadun perusteella. Jos siis haluat tietää, mistä saa Turun parasta pizzaa, Tampereen herkullisimmat pihvit tai vaikkapa Helsingin parhaat kahvit, kannattaa sinun tutustua Eat.fi -palveluun.

Helsingin parhaat aasialaiset ravintolat

Nämä ovat Eat.fi -palvelun käyttäjien mukaan Helsingin parhaat aasialaiset ravintolat. Listaan on nostettu viisi parhaan yleisarvosanat saanutta ravintolaa, jotka ovat saaneet vähintään 15 arvostelua. Listasta voisi päätellä, että aasialaista ruokaa kannattaa lähteä metsästämään ainakin Itä-Helsingistä!

1. Hoshito

Mäkelänkatu 22, 00510 Helsinki

Ruoan laatu 4.9
Kokemus 4.5
Hinta/laatu-suhde 5

Mäkelankadulla sijaitseva japanilaisravintola on vakuuttanut Eat.fi -palvelun käyttäjät.

– Ihana, pieni ja laadukas japanilainen ravintola. Kokin huolellista työskentelyä avokeittiössä saattoi seurata pöydästä, ja ainoa tarjoilija oli erittäin sympaattinen, vaikkakin välillä hyvin hiljaisesta äänestä oli vaikea saada selvää hänen kertoessaan annosten raaka-aineita. 5 ruokalajin menu maksoi 36 euroa, eli hinta oli enemmän kuin kohdallaan.

– Maut olivat aivan kun olisi ollut japanissa, raaka-aineet tosin ovat suomalaiset ja huippuluokkaa. Kiireiselle ihmiselle tätä ei voi suositella mutta japanin mauista ja tunnelmasta pitävälle tämä on todellinen helmi. Rauhallinen tunnelma vaikka pieni ravintola oli lähes täysi.

– Yksinkertainen ja tyylikäs, mutta ei snobi. Lista riemastuttavan suppea, ei tarvitse pohita mitä tekisi mieli. Eikä tule annoskatetutta. Ruoka tehty huolellisesti, raaka-aineet erinomaisia. Palvelu söpöä, jopa ujoa. Laadultaan ehdottomasti hintaansa parempi

2. Zheng Sushi Bar

Roihuvuorentie 1, 00820 Helsinki

Ruoan laatu 4.6
Kokemus 4.3
Hinta/laatu-suhde 5

Helsinkin parhaat sushit löytyvät Eat.fi-käyttäjien mielestä yllättäen Itä-Helsingistä, Roihuvuoresta.

– Paras sushkipaikka Helsingissä ja muutamaa on kyllä tullut kokeiltua! Ihan pelottaa, jos tämä paikka saa kovasti suosiota, että miten keittiön pojat pystyvät vastaamaan kysyntään. Tila on hyvin pieni, joten varmasti isommat liiketilat auttaisivat menestymään entistä paremmin. Erinomainen hinta-laatusuhde 14 kpl sushilajitelmalla

– Buffet 8.5 €. Uusi ylivoimainen suosikkipaikkani. Olen muutenkin sushin ystävä, mutta ruuan laatu täällä ylllätti todella positiivisesti, kenties parasta sushia jota olen syönyt (10+ paikkaa). Lisäksi hinta on todella alhainen kun lounas buffet on kyseessä. Henkilökunta on myös todella ystävällisen oloista.

3. Mantra

Laivalahdenkaari 42, 00810 Helsinki

Ruoan laatu 4.8
Kokemus 4.4
Hinta/laatu-suhde 4.5

Tämä nepalilaista ruokaa tarjoileva ravintola sijaitsee Helsingin Herttoniemessä Laivalahdenkaarella.

– Uusi loistava nepalilainen ravintola Herttoniemen rannassa. Miellyttävä ja siisti sisustus, hyvä palvelu ja loistava ruoka. Kuulema saman henkilön perustama kuin Everest nepalilaisravintolatkin. Sen huomaa kaikessa hyvässä.Suosittelen!

– Pari kertaa olen nyt hakenut täältä ruokaa mukaan, ja se on mielestäni ollut hieman parempaa kuin muissa kokeilemissani Helsingin nepalilaisissa. Lisäkevihannekset yllättivät olemalla todella herkullisia! Toivottavasti ravintolalle riittää kävijöitä

– Kasvisruokailijan pelastus Herttoniemenrannassa. Alkuun Mantran ruoissa oli riittämiin makua ja tulisuutta, hiljattain tulisuus on kadonnut eli menua lienee muokattu "suomalaiseen makuun sopivaksi". Ruoan laatu on silti keskivertoa parempi, mutta ei pärjää Mountainin pöperöille Töölössä.

4. Thai Aroy

Roihuvuorentie 1, 00820 Helsinki

Ruoan laatu 4.7
Kokemus 4.3
Hinta/laatu-suhde 4.4

Thaimaalaista ruokaa jälleen kerran Itä-Helsingissä, Roihuvuoressa.

– Vuoden lähiöksi valittu Roihuvuori kätkee sisäänsä myös erittäin hyvän thairavintolan. Curryt ovat loistavia, mutta muutakin kannattaa kokeilla. Palvelu jotenkin hellyttävänkin välitöntä ja mukavaa. Keskustassa samanlaisesta sapuskasta saa pulittaa reippaastikin enemmän, joten hinta-laatusuhde on varsin erinomainen.

– Olen nyt käynyt kahdesti syömässä ihan paikanpäällä tulista naudanlihaa ja vihreää currya kookosmaidossa. Kummatkin kerrat ovat olleet viikonloppuisin ei-lounasaikaan, joten tämä arvio koskee vain tilausruokia. Molemmilla kerroilla palvelu on ollut erittäin ystävällistä ja annoskoot todella isoja. Ensimmäisellä kerralla jopa ihmetytti niin suuri lihamäärä, mutta palaakaan ei jäänyt syömättä. Paikassa on rento ilmapiiri ja avokeittiö tuo ihan oikeasti hyvää ja turvallista mieltä

5. Mountain

Nordenskiöldinkatu 8, 00250 Helsinki

Ruoan laatu 4.6
Kokemus 4.2
Hinta/laatu-suhde 4

Nordenskiöldinkadulla sijaitseva nepalilaisravintola Mountainia kehutaan Helsingin parhaaksi nepalilaiseksi.

– Lammas maistuu aidosti lampaalta, vaikka ruoka on hyvin maustettua. Perusmakuja ei ole siis kadotettu tai peitetty. Leipä on ihanaa, eikä taikinalta maistuva, kuten joissakin muissa vastaavissa on ollut. Tulinen kastike on raikasta ja ilmavaa, ja silti oikeasti tulista! Ruuan päälle laitetut inkiväärisuikaleet ovat uskomattoman maukkaita

– Paljon nepalilaisia ravintoloita Helsingissä kiertäneenä en voi muutakuin kehua Mountainia. Annokset ovat runsaita ja maukkaita sekä palvelu iloisen nopeaa. Suositus+++

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat