Nämä merkit paljastavat, haluaako mies sinut

Treffeillä käyminen on piinaavaa puuhaa, sillä aina ei voi tietää, mitä toisen päässä liikkuu. Helmi kokosi yhteen merkit, jotka viittaavat siihen, että mies on kiinnostunut sinusta.

Olet käynyt ulkona upean miehen kanssa, mutta et ole varma, onko ihastus molemminpuolista. Nämä merkit paljastavat, pääsetkö treffeille toisen kerran.

Hän katsoo sinua silmiin ja hymyilee

Ihastus näkyy kasvoista. Jos mies kohtelee sinua kaverillisen reilusti, hän ei ehkä halua muuta kuin ystävyyttä. Intensiivinen katse ja hymy kertovat jostakin muusta.

Hän nauraa jutuillesi

Puujalkavitsisisi eivät puuduta häntä. Kaikki mitä sanot, on hänen mielestään huvittavaa ja hauskaa.

Hänellä ei ole kiire minnekään

Ihastunut ihminen raivaa kalenteriinsa aikaa mielitietylleen vaikka väkisin. Kiireet ovatkin usein vain tekosyy, jonka varjolla toista ei halua nähdä uudestaan.

Hän on huomattavan kohtelias

Mies, joka maksaa ravintolalaskusi, auttaa sinulta takin pois päältäsi, avata ovet ja lausuu kohteliaisuuksia, on joko vanhanajan herrasmies tai kiinnostunut sinusta.

Hän räplää toistuvasti kännykkäänsä

Jos mies lörpöttelee treffeillä pitkät pätkät puhelimeen tai selailee kommunikaattoriaan, hän saattaa haluta olla jossakin muualla kuin missä on.

Hän lähettää sinulle tekstiviestin heti treffien jälkeen

Ihastunut ihminen leikkii toisinaan kissa-hiiri-leikkiä, mutta monet meistä uskaltavat näyttää tunteensa avoimesti. Jos mies lähettää sinulle heti treffien jälkeen viestin, jossa hän kertoo, kuinka mukavaa teillä on ollut, mahdollisuutesi päästä toisille treffeille ovat hyvät.

Hän puhuu yhteisistä ajanvietteistä jo treffeillä

Jos mies tunnustelee lempielokuvaasi ja miettii, missä se tällä hetkellä pyörii, hän yrittää luultavasti vihjailla, että voisitte lähteä katsomaan sitä yhdessä. Tee miehelle selväksi, että olisi mukavaa mennä elokuviin kahdestaan.

Hän hipaisee sinua kuin vahingossa

Jos mies pitää sinuun jatkuvasti kohteliaan välimatkan, hän ei ehkä halua lähestyä sinua siinä mielessä. Hellät hipaisut tai lähellä oleminen viestivät, että mies näkisi sinua mielellään myöhemminkin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Andriy Solovyov, Auremar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja