Nämä merkit paljastavat, että on aika erota

Elätkö väljähtäneessä parisuhteessa, mutta et tiedä, olisiko ero oikea ratkaisu? Nämä merkit paljastavat, että mietintätauko olisi suhteessanne paikallaan.

The Stir kokosi yhteen asiat, jotka kertovat, että suhteessanne on uudelleen arvioinnin aika.

1. Ette puhu enää toisillenne

Vietätkö aikaa keskustellen oikeasti kumppanisi kanssa, vai puhutteko yhdessä lähinnä säästä? Kun kommunikaatio loppuu, suhde on vaarallisilla vesillä.

2. Ette vietä aikaa yhdessä

Treffit kuuluvat menneisyyteenne ja yhteiset viikonloppuiltanne on korvattu "miestenilloilla". Mikäli kumppanisi ei halua enää viettää aikaa kanssasi, on aika miettiä suhteenne tulevaisuutta.

3. Tappelette jatkuvasti

Riidat kuuluvat parisuhteeseen, ovathan ihmissuhteet kovaa työtä. Mutta jos riitelemisestä tulee ainoa teitä yhdistävä tekijä, niin kannattaa miettiä, onko suhteessanne järkeä.

4. Ette harrasta seksiä

Seksi on hyvin tärkeä osa parisuhdetta. Se auttaa vahvistamaan suhdettanne ja tuo siihen hellyyttä ja läheisyyttä. Seksittömyys on suhteessa iso ongelma.

5. Suhteessanne on enemmän huonoja kuin hyviä asioita

Ihmissuhteet ovat vaikeita. Mutta kun ihmissuhteessanne on enemmän huonoja kuin hyviä asioita, on aika miettiä suhteen jatkoa.

6. Mietit usein eroa

Jos mietit elämää ilman kumppaniasi usein, eikä ajatus saa sinua surulliseksi, kannattaa miettiä, miksi aloitte ylipäätään olemaan yhdessä.

7. Et ole onnellinen

Onnellisuus on tärkeä osa toimivaa suhdetta. Mikäli suhteenne ei tee sinua onnelliseksi, on aika jatkaa eteenpäin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock/Bartosz Ostrowski

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja