Nämä Linnan juhlien asut puhuttivat suomalaisia: "Pappi ja morsian saapuivat häihin"

Itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähtiin puvuissa taas rohkeita valintoja, venytettyjä etikettirajoja ja jännittäviä materiaaleja. 

Video: Katso Elina Gustafssonin ja Emmi Asikaisen tunnelmia ennen kättelyä!


Linnan juhlissa on totuttu tarkkailemaan vuoden erikoisimpia asuvalintoja. Tänä vuonna hämmästeltiin etiketin unohtumista ja pukujen käytännöllisyyttä. 

Katso alta Linnassa hämmentäneet asut:

Nyrkkeilijä Elina Gustafssonin juhla-asu oli poikkeuksellisen rento. Erityisesti valkoisia lenkkareita suomittiin sekä somessa että asiantuntijoiden toimesta. Kommenteissa peräänkuulutettiin etiketin ja isäntäparin kunnioitusta, johon eivät lenkkarit kaikkien mielestä kuulu. MTVuutisten haastattelussa Gustafsson kertoi, että puvun valmistuksessa oli käytetty nokkosta.

Toimittaja Anna Björkroosin puvun röyhelöhelma oli rakennettu sanomalehdistä. Idea oli kekseliäs ja sopi illan kierrätysteemaan, mutta asun käytännöllisyys mietityttää: mitä helmalle tapahtuu joulukuun tihkusateessa?

Kansanedustaja Susanna Kosken kampausta koristava vehnälyhde oli poikkeuksellinen valinta, joka jakoi mielipiteitä. Osan mielestä koriste oli sievä, osa taas kysyi, onko koru jo turhan erikoista revittelyä. 

Näyttelijä Kiti Kokkosen tyylille uskollinen värikäs mekko ei ollut kaikkien katsojien mielestä riittävän arvokas ja juhlava Linnaan. 

Päivija Niilo Räsäsen juhlavaatteet kirvoittivat katsojat häätunnelmiin: 

Kansanedustaja Kike Elomaan kimaltava raitapuku toi juhlallisuudessaan mieleen jotakin aivan muuta:

Jenni Haukion puvusta puhuttiin runsaasti jo etukäteen, sillä kangas on tehty edistyksellisellä menetelmällä koivukuidusta. Haukio luottaa totutusti yksinkertaiseen tyyliin, mutta tämän vuoden puku jäi monen mielestä kauas odotuksista. Osa hämmästeli vaatteen muotoa, osa läpinäkyvää kangasta ja hihoja. 

Lue myös:

    Uusimmat