Nämä julkkismiehet pysyvät uskollisina parisuhteessa

Tänä päivänä moni parisuhde kariutuu salasuhteeseen. Nämä uroot kuitenkaan eivät petä, vaikka tilaisuuksia varmasti olisi!

Popeater.com listasi julkkismiehet, jotka pysyvät parisuhteessaan uskollisina. Nämä miehet olisivat nappaamisen arvoisia – jos he siis olisivat sinkkuja!

Matt Damon

Näyttelijä Matt Damon odottaa kolmatta lastaan yhdessä vaimonsa Luciana Barroson (jutun pääkuvassa) kanssa. Matalaa profiilia pitävä pari viihtyy harvoin otsikoissa. Damon on todennut, ettei usko avioliittoon, mutta vaimo on parasta hänen elämässään.

– Minusta avioituminen on naurettavaa. Se on aivan naurettava idea. Rakastan silti naimisissa olemista vaimoni kanssa, hän on parasta, mitä minulle on tapahtunut, mies on todennut.

Tom Hanks

Näyttelijä Tom Hanks on ollut naimisissa vaimonsa Rita Wilsonin kanssa 22 vuotta. Pari tuntuu rakastuvan aina vain uudelleen, ja komean parin pitkä liitto kelpaisi varmasti monelle muullekin.

Ashton Kutcher

Vaikka Ashton Kutcheria pidetäänkin hölmöjen teinielokuvien sankarina, yksi asia on varma: mies rakastaa vaimoaan. Demi Mooren kanssa naimisissa oleva miekkonen on 16 vuotta armastaan nuorempi. Tämä ei Ashtonia haittaa: mies on puolustanut parin ikäeroa aina epäileviä soraääniä kuullessaan.

Pierce Brosnan

Ah, aito ja oikea Bond! Näyttelijä Pierce Brosnan rakastui vaimoonsa Keely Shaye-Smithiin hyväntekeväisyysmatkallaan Meksikossa. Pari avioitui 2001, ja heillä on kaksi poikaa. Brosnan julistaa rakkauttaan vaimoaan kohtaan usein runollisin sanakääntein, ja on muun muassa sanonut, ettei löytäisi toista yhtä upeaa neitoa edes miljoonien naisten joukosta.

Kevin Bacon

Jokaisen miehen takana seisoo vahva nainen, ja Kevin Baconin vaimo on sieltä vahvimmasta päästä. Mies ei kuitenkaan anna armaansa Kyra Sedgwickin menestyksen pelottaa itseään: hän kutsuu Golden Globe -pystejä voittanutta rakastaan hellittelynimellä sandwich face, vapaasti suomennettuna voileipänaama. Jokainen tietää, että avioliitossa tärkeintä on huumori, ja tämä pari onkin sinnitellyt yhdessä jo yli 20 vuotta.

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal olisi halunnut olla rakkaansa Reese Witherspoonin lasten isä. Mies kuitenkin dumpattiin, vaikka hän oli jo aikeissa kosia! Gyllenhaal löytää kuitenkin varmasti useita neitoja, jotka arvostavat hänen sitoutumiskykyään. Jake, jos jenkeissä ei onnista, lennä ihmeessä Suomeen päin!

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat