Nämä julkkikset eivät tyytyneet yhteen: Jopa yhdeksän avioliittoa

Montako kumppania on tarpeeksi, entä liikaa? Entä montako kertaa uskaltaisit astua avioon? Helmi keräsi kokoon julkimot, jotka ovat avioituneet useita kertoja.

Hollywood on paitsi nopean julkisuuden, myös salamarakkauden ihmemaa. Ei siis liene ihme, että moni julkimo on löytänyt vierelleen useampiakin aviopuolisoita elämänsä aikana.

He menivät naimisiin monta kertaa

Näyttelijä ja laulaja LizaMinnelli, 66, on ollut naimisissa neljästi. Kirjailija DanielleSteel, 64, sen sijaan on ehtinyt alttarille viisi kertaa. Yhden aviomiehistään hän nai vankilan kahviossa, koska mies oli tuomittu murrosta ja raiskauksesta. Ero tuli kuitenkin myöhemmin.

Myös näyttelijä JoanCollins, 78, ja elokuvaohjaaja MartinScorsese, 69, ovat olleet aviossa viisi kertaa.

Muusikko JerryLeeLewis, 76, on ollut naimisissa kuusi kertaa. Yksi miehen avioliitoista oli valtava skandaali, sillä Lewisin vaimo oli hänen serkkunsa!

Näyttelijä LanaTurnerilla (1921–1995) oli kahdeksan aviomiestä. Ensimmäinen liitto kesti vain neljä kuukautta ja toinen mitätöitiin.

Näyttelijä MickeyRooney, 91, on hänkin sanonut "tahdon" kahdeksan kertaa. Mies on vitsinomaisesti kehottanut kaikkia avioitumaan aamutuimaan; jos liitto ei onnistu, ainakaan et näin ole tuhlannut koko päivää.

Tv-persoona LarryKing, 78, on ollut naimisissa kahdeksan kertaa seitsemän eri naisen kanssa. Myös näyttelijä ElizabethTaylor (1932–2011) oli naimisissa kahdeksan kertaa seitsemän eri miehen kanssa. Taylorilla oli myös useita suhteita, jotka eivät johtaneet avioitumiseen – yksi niistä FrankSinatran kanssa.

Näyttelijä ZsaZsaGabor, 95, (artikkelin pääkuvassa) on ollut naimisissa yhdeksän kertaa. Liitoista yksi mitätöitiin. Gabor on vitsaillut avioliitoistaan muun mualla toteamalla, että antaa sentään miehen pitää talonsa, kun lähtee.

Gaborin äiti Magdolna (1914 - 1997) oli naimisissa kuudesti. Itse asiassa yksi aviomiehistä, GeorgeSanders, oli naimisissa myös Zsa Zsan kanssa!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja