Nämä herkut lisäävät halukkuuttasi

Toisinaan seksihalut ovat kadoksissa. Apu voi löytyä läheltä. Eräät ruoka-aineet tuovat tunnetusti vipinää vällyjen väliin.

Nämä ruoka-aineet tekevät hyvää libidolle, Female First uutisoi:

Avokado

Avokado ei nosta vain energiatasoja, vaan se sisältää myös kaliumia ja B6-vitamiinia.B-vitamiini hillitsee prolaktiini-nimisen hormonin tuotantoa, millä on halukkuutta vähentävä vaikutus.

Valkosipuli

Valkosipulin nauttiminen ennen lemmenleikkejä kuulostaa riskialttiilta touhulta. Jos pahanhajuinen hengitys ei ole ongelma, nauti herkkua rauhassa. Valkosipuli lisää verenkiertoa alapäässä.

Suklaa

Suklaa sisältää tryptofaania, mikä on yksi luonnon yleisimmistä aminohapoista. Se on myös melatoniinin ja serotoniinin esiaste. Serotoniinin uskotaan vaikuttavan positiivisesti seksuaaliseen halukkuuteen.

Mantelit

Pelkkien pähkinöiden tuoksun sanotaan nostavan naisten halukkuutta. Mutta mantelit sisältävät myös aminohappo arginiinia, mikä parantaa verenkiertoa – myös seksuaalielimissä.

Goji-marjat

Goji-marjoja kutsutaan hedelmä-Viagraksi, eikä syyttä. Marjat parantavat yleistä kestävyyttä, mielialaa ja hyvinvointia. Goji-marjojen sisältämän antioksidantin sanotaan myös kohottavan testosteronitasoja niin miehillä kuin naisilla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Refat

Lue myös:

    Uusimmat