Nämä hahmot nähdään seuraavassa Masked Singer Suomi -jaksossa

Näin paljastunut hahmo naamioitui matkalla kuvauksiin 4:18
Katso videolta viime viikon huikea paljastus!

Masked Singer -sarjan toisessa jaksossa esitellään neljä uutta hahmoa

Tulevana lauantaina jälleen päästään jälleen arvuuttelemaan hahmojen henkilöllisyyksiä Masked Singer Suomi -kauden toisessa jaksossa. 

Viime viikolla katsojille ensimmäisen kerran esiintyivät Bilepanda, Hattara, Kettu ja Leppäkerttu. Jakson päätteeksi maskinsa poisti ensimmäinen hahmo, joka paljastui Jani Sieviseksi

Lauantaina 4. syyskuuta jaksossa on puhetta pyllyistä. Riemastuttavat musiikkinumerot ja mystiset vihjeet saavat etsivät jälleen pyörälle päästään, pohtimaan pakaroita ja peräpäitä. 

Tällä viikolla lavalle nousee jälleen neljä uutta hahmoa: Murkku, Yksisarvinen, Jaguar ja Corppi.

Vielä esitelyvuoroaan odotavat Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira ja Robotti. 

Tälläkin kaudella esiintyjät ovat jälleen oman alansa huippuja. Tämä salattu joukko pitää hyppysissään muun muassa maailmanmestaruuksia ja -ennätyksiä, kultaa, hopeaa, platinaa, kruunuja, titteleitä, mitaleita, ihmisten nimisiä palkintoja, sekä hirmuisen määrän someseuraajia, äänestäjiä, katsojia, kuulijoita ja faneja.Heistä jokainen on tottunut elämään julkisuudessa, mutta nyt he esiintyvät meille maskit kasvoillaan ja paljastavat palasia henkilöllisyydestään vähän kerrallaan vihjeiden ja lauluäänen muodossa.

Masked Singer Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat