Jani Sievinen teki uransa päätyttyä julkisuuteen liittyvän päätöksen – Masked Singer sai ex-uimarin kääntämään kelkkansa

Näin paljastunut hahmo naamioitui matkalla kuvauksiin 4:18
Näin Jani Sievisen täydellinen Masked Singer -jymäytys onnistui - kuljetettiin kuvauksiin järeästi naamioituna. Katso video!

Ensimmäisenä Masked Singer Suomi -ohjelmassa paljastunut Jani Sievinen kertoo, että hänelle jäi esityksestään päällimmäisenä mieleen armoton jännitys.

Masked Singer Suomi -ohjelman kolmannen kauden aluksi nähtiin heti melkoinen yllätys, kun ensimmäisessä paljastuksessa maskin takaa paljastui Jani Sievinen. Sievinen onnistui naruttamaan ohjelman etsivät täysin, sillä kukaan heistä ei veikannut Ketun olevan ex-uimari. 

Sievinen paljasti uudessa Masked Singer: Maskin takana -ohjelmassa Ile Uusivuoren haastattelussa, että hänelle jäi esityksestään mieleen päällimmäisenä kova jännitys.

– Minusta tuntuu, ettei se jännitys lähtenyt koko esityksen aikana pois. luojan kiitos oli tämmöinen maski! Sievinen naurahti.

Nykyisin opettajana ja uintivalmentajana työskentelevä entinen huippu-uimari paljasti Uusivuorelle, että juuri jännitys oli yksi syy siihen, miksi hän päätti lopettaa menestyksekkään urheilu-uransa noin 15 vuotta sitten.

– Yksi merkittävä syy lopettamiselle oli se, että mä en halua enää jännittää, Sievinen sanoi viitaten sekä julkisiin paineisiin, joita urheilijoihin kohdistuu, mutta myös urheilusuorituksia edeltävään jännittämiseen.

Kun häntä pyydettiin mukaan Masked Singeriin, hän päätti kuitenkin palata epämukavuusalueelle.

– Meni monta vuotta, etten halunnut esiintyä missään tv-ohjelmissa, ja aika harvoin olen vieläkin ollut. Tiesin, että tämä homma tulee jännittämään, mutta ajattelin, että pikkuhiljaa näistä peloista pitäisi päästä eroon.

Sievinen kertoi, että haasteensa suoritukseen heitti jännityksen lisäksi myös Ketun asu. Hahmon päähän jouduttiin muun muassa tekemään reikiä, jotta hän sai riittävästi happea.

– Esityksen jälkeen joutui seisomaan aika pitkään. Kaikki paikat oli ihan maitohapoilla ja sitä odotti vaan, koska voi vetää naamarin päästä ja hengittää, hän nauraa.

Sievinen myönsi, että paljastuminen ensimmäisenä harmitti hiukan. 

– Olisin ehdottomasti halunnut vetää mahdollisen seuraavan biisin ja eteenpäinkin! Kyllä minussa sen verran on urheilijaa, vaikka tämä ei omaa alaa olekaan.

Uusi Masked Singer: Maskin takana -ohjelma nähdään lauantaisin heti Masked Singer Suomi -ohjelman jälkeen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat