Nakuilu on pop prätkämarkkinoilla – testissä Yamahan mielenkiintoinen uutuus

Kevätkauden seitsemännessä Teknavissa sunnuntaina 20.4. klo 17.30 avataan moottoripyöräkausi, viedään Maserati jääradalle, testataan uudistunut Nissan Qashqai ja selvitetään maailman nopeimman missin ajotaidot.

Tämän kauden selvä trendi moottoripyömarkkinoilla on erilaiset katteettomat nakupyörät. Teknavin prätkäexpertin Janne Uskalin koeajossa on yksi vuoden mielenkiintoisimmista nakupyöräuutuuksista, maltillisella hinnalla ja uudella 3-sylinterisellä rivimoottorilla motoristeja houkutteleva Yamaha MT-09.

Vielä vähän aikaa Miss Suomen kruunua hallussaan pitävä Lotta Hintsa ei päässyt finaaliin Miss Universum -kisoissa, mutta päihitti universumin kaikki missikollegat ajotaidoillaan. Teknavin juontaja Hanna-Riikka Hosio selvittää, minkälainen kuski Hintsasta paljastuu liikenteessä.

Teknavin vauhtikaksikko Markku Alén ja Marko Terva-aho jatkaa seikkailuaan Italian Alpeilla. Tällä kertaa selvitetään, miten Maserati selviytyy rallilegendan talviautotestistä 1800 metrin korkeudessa Livignon jääradalla.

Nissan ei keksinyt crossover-luokkaa, mutta vuonna 2007 markkinoille tullut Qashqai teki siitä suositun. Nyt kansansuosikista on tullut uusi sukupolvi, joka on Risto Virtasen testissä.

Teknavin seitsemäs kausi esitetään 9.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 17.30 ja uusinta keskiviikkoisin klo 22.40. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat