Näitä kolmea huomaamatonta seksimokaa jokaisen naisen tulisi välttää!

On olemassa tuhansia ja tuhansia eri neuvoja, millaisia virheitä tai kömmähdyksiä tulisi sängyssä välttää, millaisiin mokiin naiset sortuvat ja niin edelleen. Usein nämä "mokat" ovatkin niin simppeleitä, että ne unohtuvat tai jäävät itseltä huomaamatta.

Collegecandy.com listasi kolme simppeliä seksimokaa, johon jokainen nainen elämänsä aikana sortunee. Oletko sinä tehnyt nämä seksimokat?

1. Seksiä vain yöllä.

Nykypäivänä on koko ajan kiire, aikataulujen perässä juoksemista ja aktiviteettien ylläpitämistä, lemmikkejä, lapsia, pyykkejä.. jotenka yleensä ensimmäinen pysähdyspaikka on oma sänky illalla, yöpuulle mentäessä. Näin ollen usein seksiäkin tulee harrastettua vasta yötä vasten.

Kun edessä on viikonloppu, yhteistä lomaa tai lapset lähtevät päivällä mummolaan, ota tehtäväksesi möyriä vällyjen välissä antaumuksella keskellä päivää tai vaikkapa heti aamusta, jolloin mies on yleensä valppaimmillaan! Älä anna seksin olla tylsää rutiinia.

2. Seksiä vain makuuhuoneessa.

Oma sänky, tutut kujeet, samat natinat. Seksi makuuhuoneessa on toki käytännöllistä ja usein myös miellyttävintä omissa lakanoissa. Oletko huomannut kuitenkin suorastaan jämähtäneesi sänkyyn seksin saralla? Ovatko kolme viimeisintä kertaa sujuneet turvallisesti sängyssä? Jos vastasit kyllä, on aika nousta ja siirtää toimintaa esimerkiksi keittiöön, olohuoneeseen tai vaikkapa kylppäriin. Se ei tarkoita, että näissä huoneissa pitäisi harrastaa seksiä, vaan että kiusoittelet kumppaniasi, viettelet ja vihjailet. Spontaani seksi vaikkapa seinää vasten on varmasti tervetullutta niin sinulle kuin kumppanillesi. Voit myös varata hotellihuoneen; uudenkin sängyn korkkaaminen on aina virkistävää!

3. Liukuvoide ei kuulu seksiin.

Liukuvoidetta ei ole ainoastaan tarkoitettu vanhemmille, kuivuudesta kärsiville naisille tai anaaliseksin harrastamiseen. Liukuvoide on oivallinen, jos esimerkiksi akti kestää pidempään, nainen ei ole tarpeeksi kostunut kierrosta (tai miehestä) johtuen tai mies on isompikokoinen. Maustettu liukuvoide myös voi tehdä suuseksistä nautinnollisempaa. Lisäksi aloe veraa sisältävä liukuvoide tekee hyvää sisäisesti, eikä ärsytystä tai haavaumia tule niin helposti.

MTV3/Helmi

Lähde: Collegecandy

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja