"Näitä asioita en tule koskaan vaatimaan" – nainen listasi säännöt tulevalle jälkikasvulleen

Nainen listasi Storypick-sivustolla asioita, joita ei tule koskaan vaatimaan omilta lapsiltaan.

Hän haluaa, että lapset saavat olla, mitä ikinä tahtovat. Näitä asioita nainen ei aio vaatia:

1. Älä seurustele ennen kuin olet parikymppinen.

Deittaile, kun olet 14. Haluan, että koet sellaisen suhteen, jossa kädestä pitäminen on iso juttu ja kukat sekä suklaa tärkeimpiä lahjoja, mitä on. Haluan, että tunnet rakkautta myös perheen ulkopuolella.

2. Ole insinööri, lääkäri, arkkitehti tai asianajaja.

Ei, vaan tuleva lapseni, ole tanssija, laulaja, kirjailija tai vaikka DJ. En halua, että sinulla on insinöörin tutkinto tai että teet sydänoperaatioita, jotta voin olla ylpeä sinusta. Olen ylpeämpi, jos teet sitä, mitä sydämesi käskee.

3. Opiskele luonnontieteitä.

Älä opiskele tieteitä, äläkä ala suunnitella tulevaisuuttasi koulussa. Tee jotain hullua, mikä tekee sinut onnelliseksi. Opiskele urheilupsykologiaa, elokuva-alaa tai hanki tutkinto filosofiassa. Haluan, että opit mahdollisimman paljon kaikenlaista.

4. Opi kokkaamaan ja siivoamaan, ennen kuin menet naimisiin.

Opettele nämä taidot, mutta älä miehesi takia.

5. Älä ystävysty tuntemattomien kanssa, kun olet reissaamassa.

Lähde ulkomaille, tapaa uusia ihmisiä ja koe monia asioita. Tee tuttavuutta, solmi kaverisuhteita, jotka kestävät koko loppuelämän tai mahdollisesti tapaa sielunkumppanisi. Luotan sinuun paljon ja tiedän, että osaat valita viisaasti.

6. Älä syö jälkiruokaa ennen lounasta tai illallista.

Syö keksi ennen illallista tai vaikka koko omenapiirakka. Muista vain syödä myös vihanneksia.

7. Puhu minulle kaikesta.

Älä kerro minulle kaikkea. Jos näen sinut surullisena, kysyn mikä on, koska välitän. Mutta en painosta sinua, koska tiedän, että kerrot asiasta, kun olet valmis. Käsittele tunteitasi ensin rauhassa.

8. Asu kanssani siihen saakka, kunnes menet naimisiin.

Mene ja asu kavereidesi kanssa, opiskele toisessa kaupungissa tai etsi töitä paikasta, jossa olet aina halunnut asua. Haluan, että koet vapautta ja riippumattomuutta.

9. Mene naimisiin ja hanki lapsia ennen kuin olet 28.

En pakota sinua naimisiin, jos et sitä halua. En painosta sinua hankkimaan lapsia, jos et halua. En halua, että täytät minun toiveitani, vaan toteutat omiasi.

Lähde: Storypick

Lue myös:

    Uusimmat