Naistähdet perustelevat, mikseivät hanki lapsia: "Ovuloin hiekkaa"

Oletko joutunut siihen tilanteeseen, että sinulta udellaan jälkikasvun haaveilusta tai hankkimisesta? Et ole ainut – myös lapsettomat tähdet joutuvat tämän jokseenkin tungettelevan kyselyn kohteeksi. Mutta mitä he ovat vastanneet?

"Oletko haaveillut perheenlisäyksestä?"
"Milloin on lasten aika?"

"Miksi teillä ei ole vielä lapsia?"

Nämä kysymykset moni aikuinen, lapseton nainen on saattanut kuulla muiden suusta. Mutta mitä jos haaveissa ei olekaan hankkia lapsia, tai se on jopa mahdotonta? Lue, miten julkisuudenhenkilöt ovat vastanneet lapsiin liittyviin uteluihin.

 ”Minulla on uskomaton elämä. Osittain siksi elän tällaista elämää, koska minulla ei ole lapsia. Se on vain erilainen valinta.”
– Näyttelijä Cameron Diaz

"Se mahdollisuus, että jonain päivänä katuisimme sitä (ettemme hankkineet lapsia), ei ole tarpeeksi houkutteleva syy tehdä niin.”
– Näyttelijä Jennifer Westfeldt

"Aivan kuin kaikki naiset haluaisivat kuollakseen synnyttää! Kukaan ei kysy mieheltä tuota. --- Ja kun menet supermarkettiin, jokaisessa lehden kannessa lukee ”Raskaana ja yksin!” Ollaan jymähdetty tähän 1950-luvun ajatusmalliin siitä, miten naisen tulisi elää elämänsä.”
– Näyttelijä Zooey Deschanel
“En ymmärrä miksi naisten pitäisi hankkia lapsia, jotta heidät nähtäisiin tehtävänsä täyttäneitä ihmisinä.”
– Näyttelijä Marisa Tomei


 "Jos hankkisin lapsia, he vihaisivat minua.” (Oprah viittaa siihen, että hän on aina halunnut panostaa uraansa.)
– Juontaja Oprah Winfrey

"En haluaisi pilata heitä.” – Juontaja Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres ja hänen puolisonsa Portia de Rossi molemmat kokivat, etteivät lapset ole heitä varten. ”Sinun täytyisi todella haluta lapsia, eikä kumpikaan meistä halunnut.”

"Kun näen lapsia, en tunne mitään. Minulla ei ole äidillistä vaistoa. Ovuloin hiekkaa.”
– Koomikko Margaret Cho

"Haluan lapsia silloin kun ei ole olemassa mitään muuta mitä haluaisin enemmän, ja voisin tehdä heistä koko maailmani.”
– Näyttelijä Sarah Silverman

"Mielestäni ne (lapset) ovat ihastuttavia ja hauskoja ja suloisia – ja sitten minulla on päänsärkyä.” – Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrall
"Vaikka vaginastasi ei ole tullut lasta, se ei tarkoita ettet olisi äidillinen – koirille, ystäville, ystävien lapsille. On olemassa erilaisia syitä siihen, miksi kaikkien elämään ei kuulu lapsia. Mielestäni ei ole reilua aiheuttaa ihmisille paineita tällaisista asioista. Se on törkeää, loukkaavaa ja ajattelematonta.”
– Näyttelijä Jennifer Aniston

“Kaikkien niiden joilla on kohtu ei tarvitse hankkia lapsia sen enempää kuin kaikkien niiden, joilla on äänihuulet pitäisi olla oopperalaulajia." – Feministi Gloria Steinem

Lähde: Mic.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja