Näistä merkeistä huomaat, ettei mies ole valmis sitoutumaan

Parisuhdevalmentaja jakoi vinkit, joista huomaat nopeasti onko mies valmis sitoutumaan.

Oletko tavannut ihanan miehen, jonka kanssa mahdollisesti näet tulevaisuutesi? Vatsassa on perhosia, etkä malta odottaa milloin seuraavan kerran tapaatte. Sinä tiedät tunteesi, mutta matkassa on yksi mutta – et ole varma hänen tunteistaan. Teillä on ihanaa yhdessä, mutta olet epävarma haluaako hän samoja asioita kuin sinä

Parisuhdevalmentaja Virginia Feingold Clark jakoi Yourtango.comin lukijoille kolme selvää merkkiä, joista huomaa, ettei mies ei ole valmis sitoutumaan. Kun tiedät toisen osapuolen todelliset motiivit, voit säästyä pahemmilta sydänsuruilta ja keskittyä tapailemaan miehiä, jotka todella haluavat olla kanssasi.

1. Nopeasti rutinoituva suhde

Hyvin pian tapaamisen jälkeen treffinne alkavat toistaa samaa kaavaa: illallinen ja seksiä. Kaava ei juuri poikkea, ja löydät itsesi huomaamasta, ettei suhteessanne juuri tapahdu mitään uutta, ettekä oikeastaan vietä yhdessä aikaa muiden ihmisten kanssa.

2. Pelaat hänen säännöillään

Haluat nähdä hänet, joten pelaat hänen säännöillään. Kun hän pyytä nähdä sinut, on se aina viime minuutilla. Hän odottaa sinun olevan vapaa hänelle aina, kun hän niin haluaa. Selityksiä on kasapäin: miksei hän voi suunnitella aikatauluaan yhtään pidemmälle, ja tapaatte vain jos se on hänelle mahdollista. Hän ei sitoudu tulemaan kanssasi juhliin, perhetapaamisiin tai viettämään yhteisiä lomia.

3. Hän kertoo suoraan, ettei ole valmis vakavaan suhteeseen

Hän kertoo pitävänsä sinusta todella paljon, muttei kuitenkaan ole valmis sitoutumaan. Käytöksellään hän osoittaa, miten paljon pitää sinusta ja tuntuu, ettei hän pysty pitämään näppejään erossa sinusta. Mutta kun tulee puhe mahdollisesta suhteesta, hän perääntyy. Huolimatta kaikesta huomiosta, jota hän sinulle antaa, hän ei ole valmis sitoutumaan, jos hän niin on sanonut.

Tällainen käytös voi tuntua itsestään selvältä, eikä monikaan myönnä sitä, että antaisi kenenkään kohdella itseään edellä mainituin tavoin. Monelle kuitenkin käy niin, että tyytyy vähempään kuin mitä todella ansaitsi ja siitä tulee tapa. Kun asian hyväksyy, voi omaa käyttäytymismalliaan alkaa muuttaa. Ensisijaisen tärkeää on olla rehellinen itselleen ja myöntää, mitä todella suhteelta haluaa.


MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja