Naisparien makuuhuonesalaisuudet – lue vinkit

Me kaikki voimme oppia toisiltamme jotakin – myös makuuhuoneessa. Askmen.com listasi naisparien salaisuuden heteroparien hyväksi.

Vaihtele taktiikkaa

Vaikka nainen vaikuttaisi valmiilta yhdyntään, hän ei välttämättä ole sitä. Kukaan ei nauti, mikäli yhdyntä muuttuu liian kiireen vuoksi naisen osalta kivuliaaksi kokemukseksi. Nainen kannattaakin saatella hekuman huipulle jo ennen yhdyntää: näin hän laukeaa herkemmin uudelleen.

Miehet, uskokaa tai älkää: pelkkä edestakainen pumppausliike ei tee ihmeitä. Vaihdelkaa taktiikkaa niin, että osa työnnöistä on kevyitä ja kokeilevia, osa taas rajumpia. Aina yhdyntää ei tarvita, sillä myös hieromasauva voi ajaa saman asian. Hakekaa vaihtelua makuuhuoneeseen niin, etteivät yhteiset hetkenne aina pääty asentoon, jossa mies hoitaa homman.

Tunne anatomia

Hyvä rakastaja tuntee kumppaninsa anatomian. Jokainen on kuullut naisen G-pisteestä, mutta on tärkeää tuntea myös naisen kehon muut osat sekä se, miten ne kosketukseen reagoivat. Koska jokainen meistä omaa ainutlaatuiset, hieman eri paikoissa sijaitsevat erogeeniset alueet, on tärkeää tutustua kumppanin kehoon hitaasti ja ajan kanssa.

Älä aliarvioi rintojen tehoa. Hellä kosketus tai nipistely tekee monesta eroottisesta tempusta entistä nautittavamman. Kuukautiskierron vaiheista riippuen rintojen herkkyysaste vaihtelee, ja ne voivat olla jopa arat. Rintoja voi hieroa, hyväillä ja suudella; nainen, koskettele rintojasi ja kokeile, mistä nautit, jotta osaat neuvoa myös kumppaniasi.

Vaikka orgasmi ei olekaan seksin pääasia, moni nainen saavuttaa hekuman huipun helpommin eroottisten lelujen avulla. Nainen, kokeile leluja ensin yksin, ilman paineita. Älä pyri saattamaan "hommaa loppuun", vaan kokeile erilaisia tehoja ja tapoja käyttää välineitä. Mies, anna naisen päättää, millaisia apuvälineitä käytätte, ja miten.

Hyödyllistä on myös nähdä, miten kumppani koskettaa itseään, ja minne. Turhat estot pois, neuvoo askmen.com.

Käytä suuta

Monien kysymyspalstojen pääaiheena on miesten ainainen innokkuus suuseksin vastaanottamiseen. Suullisen lemmen vaikutuksia ei todellakaan kannata aliarvioida, sillä tutkimuksen mukaan suuseksi on myös naisten suosikkiseksimuoto.

Miehen on hyvä muistaa, että hommiin ryhtymistä kannattaa käyttää suuta puhumiseen: kysy, millaisesta nopeudesta ja voimakkuudesta nainen nauttii. Voit kehua avoimesti hänen kehoaan ja myös naisellisia osia. Moni nainen tuntee edelleen epävarmuutta paljastaessaan kaiken makuuhuoneessa. Käytä sulohuuliasi myös suutelemiseen, sillä huulten kosketus saa naisen syttymään ja kertoo arvostuksesta hänen kehoaan kohtaan.

Ja vielä lopuksi: taolaisen uskomuksen mukaan täydellinen seksuaalinen kohtaaminen sisältää aluksi 30 minuuttia esileikkiä naisen kiihottamiseksi, lopuksi noin tuhat rakastavaa työntöä. Ja ei kun treenaamaan!

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja