Suomalaiset kertovat: Seksiä satunnaisesti ystävättären kanssa

Helmi kysyi lukijoiltaan, ovatko he koskaan tunteneet vetoa saman sukupuolen edustajaan. Lue tarinat!

Helmen kyselyssä lukijat saivat kertoa, ovatko he koskaan tunteneet vetoa saman sukupuolen edustajaan. Moni haaveili vain vastakkaisen sukupuolen edustajasta, mutta poikkeuksiakin löytyi.

"En taatusti ole kiinnostunut miehestä"

56 prosenttia lukijoista totesi, että on tuntenut vetoa vain vastakkaiseen sukupuoleen. Moni totesi, ettei koe omaa sukupuoltaan seksuaalisesti kiihottavana, eikä halua kokeilla mitään seksiin liittyvää oman sukupuolensa kanssa.

"Miehenä nainen on minulle tärkeä. Seksuaalisesti, ystävänä, kumppanina, tukijana, tuettuna, käsi kädessä kulkevana."

"On aivan ihanaa olla nainen ja olla kiinnostunut miehestä ja tuntea aivan upeaa ihanaa vetovoimaa vain mieheen."

"Olen mies, en taatusti ole kiinnostunut miehestä!"

"Heteromiehelle täysin mahdotonta, miehet ovat niin rumia ja vastenmielisiä, hehheh.."

"Olen kyllä suudellut toista tyttöä, mutta se ei tuntunut mitenkään ihanalta tai kiihottavalta."

"Olen harrastanut seksiä ystävättäreni kanssa"

Vastanneista 14 prosenttia on tuntenut vetoa samaan sukupuoleen ja myös reagoinut tuntemuksiinsa. Monet kokemuksista jaettiin ystävän kanssa.

"Olen harrastanut seksiä saman sukupuolen kanssa, tuntui taivaalliselta. Toki himoitsen myös naisia."

"Olen myös saanut vastakaikua tuntemuksiini, eli olemme tämän toisen naisen kanssa suudelleet ja hyväilleet toisiamme."

"Olen reagoinut tunteisiin, sillä olen bi-seksuaali. Tulin kaapista ulos kolme vuotta sitten.".

"Meitä oli kaksi poikaa saunassa ja rupeiltiin kokeilemaan miltä tuntuu miehen kanssa olla. Hyvältä!"

"Jätin silloisen poikaystäväni koska rakastuin ystävääni. Tiedän, ettei saisi koskaan ystävän kanssa säätää mitään, etteivät välit mene, mutta kun oli niin seksikäs tyttö, että järki jäi ja tunteet vei. Itsekin olen siis nainen. Suhde kesti yli vuoden ja oli ihanaa. Pikkuhiljaa sitten kuihtui, parhaita kavereita ollaan onneksi edelleen. No hard feelings kummaltakaan!"

"Olen harrastanut seksiä ystävättäreni kanssa, ja vaikka se ei jäänyt vain yhteen kertaan, olemme silti pysyneet parhaina ystävinä paljastamatta kenellekään pikku salaisuuttamme."

"Olen tuntenut vetoa. Varsinkin humalassa tulee suudeltua ja hyväiltyä naispuoleisia bi-henkisiä ystäviä. Olemme mieheni kanssa puhuneet asiasta, eikä se häntä haittaa ja suunnittelemme jopa kolmen kimppoja yhden ystävättäreni kanssa. Suhteemme on todella hyvä ja rakastava ja olemme avoimia ja rehellisiä toisillemme kaikista asioista. Keskustelemme paljon. Seksuaalisuus on molemmille tärkeä alue elämässä ja kummallakin on halu kokeilla kaikkea uutta ja erikoista hyvän maun rajoissa. Reilusti vaan kokeilemaan jos uskallusta ja halua on. Kun kaikilla on hyvä fiilis ja asioista sovitaan etukäteen, niin on todennäköisempää ettei kellekään jää huono maku suuhun tai ala kaduttamaan."

"Vastasin varatun naisen seuranhakuilmoituksen netissä parikymppisenä, kun olin vielä epävarma omasta seksuaalisesta suuntautumisestani. Olimme molemmat tahoillamme suhteessa. Tapasimme, ja välillämme oli kemiaa. Vietimme yhden kuuman yön yhdessä, mutta siihen se jäi. Myöhemmin olen miettinyt häntä paljonkin ja kaivannut hänen ihonsa pehmeää kosketusta."

"Olen päätynyt intohimoiseen kiihkeään rakasteluun saman sukupuolen edustajan kanssa alkaen viattomasta silmäpelistä johon myös vaimoni on ollut osallinen ja johdatellut minut siihen että lopulta olen päätynyt sänkyyn miehen kanssa vaimoni seuratessa vierestä intohimoista rakastelua."

"Olen reagoinut tuntemuksiini, bi-seksuaali kun ei katso, mitä siellä alhaalla kiikkuu tai on kiikkumati."

"Silloin tällöin fantasioin saman sukupuolen edustajasta"

12 prosenttia kertoi kokeensa vetoa samaan sukupuoleen, mutta ei ollut tehnyt mitään asialle. 17, 5 prosenttia koki tunteensa vain fantasiana, jota ei tarvitse toteuttaa.

"Kyllä! Suurin osa fantasioistani sisältää vain naisia – kauniita, muodokkaita ja aistillisia. Seurustelen parasta aikaa, mutta täytyy myöntää, että ehkäpä minussa asuu pieni lepakko, joka ei ole päässyt ulos lepakkoluolasta.. Kumpa vain uskaltaisin kokeilla!"

"On nyt muita tyttöjä tullut pussattua mutta ei mitenkään seksuaalisesti, ihan pelleilymielessä. Muissa tapauksissa ollut ihan vaan mielikuvitus kyseessä, en usko pystyväni mihinkään kummempaan naisten kanssa."

"Olen naisten vaatteita käyttävä mies. Joskus tyttöillessäni haaveilen, minkälaista olisi olla miehen kanssa, mutta se on vain fantasiaa. Naiset ovat kuitenkin niin ihania, ettei heistä voi luopua."

"Kerran näin työhaalariin pukeutuneen, mulle liian nuoren, poikamaisen oloisen naisen. Sekosin aivan kun hän tuli mua auttamaan yhden ison paketin avaamisen kanssa. Sopersin vain etten apua tarvitse, ja olin aivan sekaisin hänen läheisyydestään, hänkin näytti olevan ainakin vähän. Kerran myös yöllä naapurin kaunis nainen, jota ystävänä rakastan, heitti kesäyöllä hiekkaa mun ikkunaan, mut mä nynny en mennyt ulos. Onneksi ystävyytemme voi hyvin enkä hänestä fyysisesti haaveile, platoninen rakkaus on tässä tapauksessa parasta. Ja kuitenkin olen aivan miehiin menevä, heihin oon aina hurahtanut, tosin naisellisiin biseksuaaleihin eniten."

"Parikymppisenä olin hirvittävän rakastunut ystävättäreeni. Tunsin pakahduttavaa tuskaa ja turhautumista siitä, etten ole mies. Minulla oli häntä kohtaan valtava suojelunhalu, ja olisin halunnut tehdä hänet onnelliseksi kaikin mahdollisin tavoin. Pidin kaiken enimmäkseen omana tietonani. Nykyään elän tavallista perhe-elämää. Jotain minussa kai on pahasti vinksahtanut, sillä myös mieheni kanssa rakastellessa fantasioin roolien vaihtamisesta. En osaa nauttia seksistä naisena, vaan ainoastaan siten, että kuvittelen itseni miehen paikalle. Ehkä olen jonkin lajin biseksuaali, sillä olen kuitenkin pystynyt ihastumaan ja rakastumaan myös miehiin, ja tämä ns. normaali perhe-elämä, jota nyt elän, on täysin tyydyttävää."

"Aina silloin tällöin fantasioin naisesta, jonka tapaan ravintolassa ja joka viettelee minut salaa naistenhuoneessa. Enpä sitten tiedä, että haluaisinko tosielämässä kokeilla seksiä toisen naisen kanssa."


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja