Naisen tilaamat housut paljastuivat pidemmiksi kuin hän itse päästä varpaisiin – "Kuvittele, että sinun pitäisi viikata ne"

Näissä housuissa oli kiistatta liian pitkät lahkeet.

Vaatteiden tilaaminen netistä on aina riskialtista, siitä on olemassa monenmoista esimerkkiä. Esimerkiksi Kellyn tilaama kesämekko oli vielä odotettuakin avonaisempi, ja Amyn tilaama mekko oli vielä sitäkin paljastavampi. Annan tilaama juhlamekko ei sekään vastannut odotuksia lainkaan.

Nyt TikTokissa nauretaan erään nuoren naisen tilaamille housuille, jotka yllättivät pituudellaan, kertoo Fox News.

Eräs TikTok-käyttäjä julkaisi videon ystävästään ja tämä tilaamista housuista. Käyttäjän mukaan ystävä inspiroitui tilaamaan pöksyt nähtyään mainoksen niistä. Ystävä sai kuitenkin yllättyä saatuaan pöksyt postissa, sillä ne olivat hyvin paljon odotettua pidemmät.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla housut on levitetty lattialle ja ne tilannut ystävä makaa lattialla niiden vieressä. Housut ovat suoraksi vedettyinä reilusti pidemmät kuin nainen itse päästä varpaisiin.

Videolla näkyy kuitenkin myös, kuinka ystävä kokeilee housuja. Yllättävää kyllä, housut näyttävätkin aivan käyttökelpoisilta, kun vain lahkeet rypyttää reilusti.

"Kuvittele, että sinun pitäisi viikata ne"

2,2 miljoonaa katselukertaa kerännyt video on huvittanut monia. Jotkut ovat arvelleet, että housuja on tarkoituskin pitää naisen esittelemällä tavalla. Kaikki eivät kuitenkaan olleet vakuuttuneita. Myös yli 600 dollarin hinta ihmetytti lukuisia kommentoijia. Housujen pituudesta on löydetty paljon epäkohtia.

– Kuvittele, että olisit jonkun kanssa, ja hän yrittäisi ottaa niitä sinulta pois, maalaili eräs.

– Kuvittele, että yrittäisit vaihtaa niitä pukuhuoneessa, naureskeli toinen.

– Täydellinen esimerkki sanonnasta "luota prosessiin", totesi yksi kommentoija.

Moni pitkäsääriseksi tunnustautuva innostui housujen pituudesta, pitkäjalkaisille kun tunnetusti löytyy huonosti istuvia vaatteita.

– Kuvittele, että sinun pitäisi viikata ne ja laittaa lipaston laatikkoon, kehotti eräs kuitenkin miettimään.

Näin niitä käytetään

Ystävä julkaisi myöhemmin omalla TIkTok-tilillään videon, jolla paljasti, kuinka on onnistunut käyttämään housuja arkityylissään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat