Annan tilaama juhlamekko ei aivan vastannut odotuksia – tälle ei voi kuin nauraa: "Jos 2020 olisi mekko..."

Nettitilaus meni surkuhupaisalla tavalla pieleen, kun Annalle lähetetty mekko ei vastannutkaan nettisivuston kuvaa.

Itselleen tuntemattomista nettikaupoista tilatessa on aina riskinsä. Sen sai huomata TikTok-käyttäjä Anna Dinh, joka luuli tilanneensa upean, vaaleansinisen juhlamekon. Vaaleansinisen mekon Anna saikin, mutta siihen yhtäläisyydet loppuivat.

164 euron mekko ei vastannut odotuksia

Anna kertoo hurjan suosion keränneellä videollaan tuhlanneensa mekkoon noin 200 dollaria eli noin 164 euroa. Anna esittelee videolla kuvaa, jonka pohjalta mekon tilasi. Tyrmäävän upea, lattiaan asti ulottuva mekko suorastaan säihkyy.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mekko, jonka Anna sai, ei kuitenkaan vastannut odotuksia lainkaan. Naisen saama DHgatelta tilattu mekko oli läpikuultava, ei lainkaan säihkyvä ja paljon muodottomampi. Rintoja suojaavat toppaukset paistavat mekosta läpi. 

– Mekkojen nettitilaamiseen ei voi koskaan luottaa, Anna manaili videon saatetekstissä.

Moni kommentoija epäili, että mekko on tilattu oudoista tuotteistaan kuulun Wish-sovelluksen kautta, mutta Anna paljasti tilanneensa sen DHgatelta.

"Olin aikeissa tilata tuon"

Video keräsi TikTok-palvelussa suuren suosion. Sitä on katsottu jo 1,9 miljoonaa kertaa, ja tykkäyksiä on kertynyt yli 353 000.

– Voi luoja, olin aikeissa tilata tuon valmistujaisiini viime vuonna, kauhisteli eräs kommentoija.

– Se määrä kertoja, jotka olen joutunut selittämään ihmisille, että se paikka, josta tilaat, ei ole ottanut kuvaa, huokailee hääpukuliikkeen TikTok-tilin ylläpitäjä ja kiittelee Annaa tämän videosta.

– En odottanut sen olevan noin paha, naureskeli eräs.

– Jos vuosi 2020 olisi mekko..., irvaili yksi kommentoija vuoden lopussa julkaistua videota.

– Työskentelen juhlapukuliikkeessä, ja kerromme asiakkaille, ettei heidän pitäisi tilata netistä, mutta he eivät usko, ja tällaista tapahtuu koko ajan, kommentoi eräs.

Moni kommentoija myös huomautti, että ensimmäisen kuvan mekko on itse asiassa tuhansien dollarien arvoinen J'Atonin mekko.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat