Perri tilasi S-koon haalariasun, mutta lopputulos ei aivan vastannut verkkokaupan kuvaa – rinnat hädin tuskin peittyivät: "Kirjaimellisesti itken"

Vinkit vaatteiden huoltamiseen 7:33
Katso myös: Nappaa videolta vinkit vaatteiden huoltamiseen.

Haalariasun koko ei aivan vastannut odotuksia.

Kymmeniä tuhansia seuraajia TikTokissa omaava newyorkilainen Perri jakoi videon välityksellä hulvattoman muotimokansa. Muodinystävä kertoo tilanneensa verkkokauppa Asosilta tyylikkään, vaaleapunaisen jumpsuit-haalariasun ja kuvitelleensa kokotaulukon perusteella mahtuvansa samaan kokoon kuin verkkokaupan kuvissa asua esittelevä malli, kertoo The Sun.

Ja vaikka Perri onnistuikin sulkemaan vetoketjun koko matkalta, aivan täysin ei asu vastannut odotuksia. Katso Perrin julkaisemalta videolta, missä mätti.

– Minä kirjaimellisesti itken, videolla sanotaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se on vähän pieni"

Nainen näyttää videolla, kuinka hän ahtautui haalariin vain huomatakseen, että se kävi turhan ahtaaksi etenkin hänen rintamukselleen, joka tursusi kipeän näköisesti ulos asusta.

Videota on katsottu jo 19,5 miljoonaa kertaa, ja tykkäyksiä sille on kertynyt 3,5 miljoonaa. Video on saanut sen nähneet repeämään nauruun.

– Tuo näyttää siltä, että se auttaisi skolioosin kanssa, totesi eräs.

– Luulen, että se on vähän pieni, arveli toinen sarkastiseen sävyyn.

– En tiedä, mitä odotin, mutta en tuota, kommentoi yksi huvittunut.

– Miten onnistuit saamaan sen kiinni? ihmetteli eräs.

– Päästä ne vapaaksi, kehotti eräs kommentoija nähtyään, kuinka ahtaassa paikassa Perrin rintamus oli.

– Tyttöset yrittävät päästä pakoon, nauroi toinenkin.

– Ne eivät voi hengittää, kauhisteli yksi.

Vaatejätti Asos on herättänyt aika ajoin ihmetystä ja jopa suoranaista pilkkaa vaatevalikoimallaan. Esimerkiksi oudot "jalkavaljaat" sekä läpinäkyvä kuplamuovimekko ovat aiheuttaneet kummastusta.  Myös epämiellyttäviä mielleyhtymiä aiheuttaneet housut ja härskit kissarintaliivit ovat ihmetyttäneet.

Naisten vaatekoot hämmentävät

Moni kommentoija ihmetteli, miksi Perryilipäänsä tilasi saman koon kuin kuvan mallin yllä oleva vaate on, kun naiset niin selvästi ovat erikokoisia. Toiset taas puolustivat Perriä, sillä hänen pitäisi pystyä luottamaan verkkokaupan kokotaulukkoon.

Perri vastasikin ihmettelijöille toisella videolla. Hän kertoi mallin käyttäneen S-kokoa ja olevansa itsekin kokoa S. Perri kuitenkin huomauttaa naisten vaatekokoihin liittyvästä monimutkaisuudesta ja näyttää muita vaatteitaan, jotka ovat kaikki erikokoisia, mutta samankokoisia hänen päällään. Jopa samasta liikkeestä ostetut lapuilla erikokoiset housut voivat olla todellisuudessa samankokoisia. Videota on katsottu puoli miljoonaa kertaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat