Amy tilasi netistä mekon paljastavalla yksityiskohdalla – ei jättänytkään arvailun varaan yhtään mitään

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Katso videolta ammattilaisen vinkit istuvan uima-asun hankintaan!

Brittiäiti halusi ostaa vihjailevan minimekon, mutta saikin kaiken paljastavan kankaanpalasen. Humoristisesta hutiostoksesta kertoo muiden muassa News.com.au.

Muodinystävä Amy Kerr moittii Twitterissä PrettyLittleThing -verkkokauppaa, jonka toimittama mekko ei vastannut naisen odotuksia. 

Amy toivoi mustaa ihonmyötäistä minimekkoa, jonka leikkaus paljastaisi ylävatsan ja rintojen alaosan. Asua sovittaessaan Amy kuitenkin huomasi, että reilut viisi euroa maksanut mekko oli hintaansakin halvemman näköinen. Se paljasti naisen rinnat täysin. 

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Saanko ilmaiset nännisuojat mekon kylkiäisiksi? Amy kysyy Twitterissä PrettyLittleThing-verkkokaupalta. 

Amyn yli 95 000 tykkäystä keränneestä twiitistä on tullut viraalihitti. Verkkokauppa on pahoitellut näkemäänsä ja luvannut hyvittää pettymyksen naiselle.

Verkkokaupan kokoluokitus on surullisenkuuluisa

PrettyLittleThing on tunnettu sekavasta kokoluokituksestaan. Halvan nettikaupan toimitukset ovat tuottaneet karvaan pettymyksen useille naisille. Esimerkiksi Julian tilaama koon 36 mekko mahtui juuri ja juuri hänen jalkansa ympärille, kun taas Sophian ostaman takin sisään olisi mahtunut toinenkin samankokoinen nainen.

Amy oli kuullut lukuisat kauhutarinat ja yritti ennakoida ongelman ostamalla kokoaan suuremman mekon. Mutta kuten kuva todistaa, ennakointi ei mennyt ihan putkeen.

– Ostin kolme kokoa isomman koon kuin normaalisti, sillä tiesin, millaisia ne ovat, Amy kertoo Twitterissä.

Eräs kommentoija epäili, että mekko istuisi paremmin 5-vuotiaalle. Amy todisti tämän todeksi pukemalla asun 5-vuotiaalle pojalleen.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Amy epäilee, että mekossa oli valmistusvirhe, sillä kun hän osti uuden vastaavan tuotteen, se istui hänen päälleen täydellisesti.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat