Naisen erikoinen tempaus lentokoneessa nauratti lentoemäntiä, vihastutti somessa: ”Pitäisi olla sääntöjä tätä vastaan”

Nainen päätti vetreyttää itseään pitkällä lennolla, ja alkoi joogata keskellä lentokoneen käytävää. Sosiaalisessa mediassa kommentoitiin puolesta ja vastaan.

Pitkät lentomatkat voivat saada selän, jalat ja niskan jäykistymään, jolloin pieni jaloittelu voi olla paikallaan. Joogaopettaja Kate Kay päätti kuitenkin viedä jaloittelun hiukan pidemmälle ja alkoi joogata keskellä lentokoneen käytävää.

Toinen matkustaja kuvasi Kayn harjoittelun videolle. Videolla näkyy, kuinka opettaja joogaa rauhallisesti keskellä täyden lentokoneen käytävää kuulokkeet korvillaan. Urheilullisiin vaatteisiin pukeutuneella naisella ei vaikuta olevan kiire minnekään.


Henkilökuntaa nauratti

Samanlainen tapaus on sattunut maailmalla aiemminkin, kun kahden ja puolen tunnin lennolla nainen oli tehnyt liikkeitä tavallisista venytysliikkeistä päälläseisontaan. Silloin lentohenkilökunta pyysi naista lopettamaan, mutta Kayn kohdalla lentoemännät toimivat toisin.

Kay nimittäin ehti vetää harjoituksensa loppuun ja palasi istuimelleen, kun kaksi lentoemäntää lähestyi häntä nauraen, ilmeisesti huvittavasta esityksestä nauttien.

"Olen kahden vaiheilla"

Sen sijaan sosiaaliseen mediaan jaetun videon nähneet katsojat eivät olleen esityksestä aivan yhtä innoissaan. Toisaalta monet huomioivat, että venyttely lennolla tekee todella hyvää.

– Ei. Pitäisi olla sääntöjä tätä vastaan. Kenenkään ei pitäisi joutua näkemään ihmisiä heilumassa lentokoneessa, eräs kommentoija kirjoittaa The Sun -julkaisun mukaan.

– Olen kahden vaiheilla, koska toisaalta tämä tuntuu vastenmieliseltä ja huomionhakuiselta, mutta toisaalta todella ymmärrän tarpeen venytellä, sillä lennoilla on todella ahdasta, toinen sanoo.

Kayn mukaan hänen tarkoituksenaan ei todellakaan ollut loukata ketään venyttelyllään. Naisen mukaan sitä hänen kehonsa kaipasi tultuaan lentokentälle lyhyeksi jääneiden unien jälkeen.

– Meidän kaikkien pitäisi kuunnella intuitiotamme ja antaa terveytemme mennä arvojärjestyksessä toisten hyväksyvien ajatusten edelle, Kay sanoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: The Sun, Fox News

***

5:35

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja