Mainos

Naisella outo ongelma: Aviomies kiihottuu tupakoinnista

Dear Abby -palstaa Uexpress.comissa pitävä Abigail Van Buren vastaa netissä lukijoiden kysymyksiin. Jopa Van Buren joutui tunnustamaan, että 28-vuotiaan, tuoreen aviovaimon kysymys oli erikoisimpien hänelle esitettyjen ongelmien joukossa.

Yhdysvalloissa asuva nainen on juuri mennyt naimisiin ihanan miehen kanssa. Miehessä on vain yksi suhteen kannalta ongelmallinen puoli: hän fantasioi tupakoivista naisista.

– Hän fantasioi minusta tupakoimassa koko päivän, joka päivä. En tupakoi.

Kysyjä kertoo polttaneensa tupakkaa yhdeksän vuotta, mutta hän lopetti jo viisi vuotta sitten. Hän vihaa tupakoinnin huonoja puolia, ja se on ollut osallisena kysyjän sukulaisten kuolemissa. Aviomies, salanimeltään ”Jeremy”, ei kuitenkaan anna tämän häiritä itseään.

– Hän anoo minua päivittäin aloittamaan (tupakoinnin) uudelleen. Hän sanoo, että tekisi mitä vain maailmassa saadakseen minut kiihottumaan, eikä tajua, miksen halua miellyttää häntä tupakoimalla.

Mies on muun muassa anonut vaimoaan pitelemään savuketta, ottamaan kuvia itsestään polttamassa ja lähettämään kuvat hänelle. Miehestä on kysyjän mukaan tullut ”kirjaimellisesti pakkomielteinen”.

– Olen parkunut silmät päästäni hänen edessään kertoessani, miten en tahdo tehdä sitä. Hän tuntee olonsa huonoksi ja lupaa lopettaa, mutta aloittaa taas. Minusta on itsekästä, että hän haluaa minun riskeeraavan itseni, jotta kiihottaisin häntä.

"Jos alat taas polttaa, se pilaa terveytesi"

Pari suunnittelee lapsen hankkimista. Raskauden aikana mies ei sallisi tupakointia.

– Tuntuu, että tämä tulee pilaamaan avioliittomme, kysyjä kuvaa.

Abigail Van Buren toteaa, ettei ole koskaan saanut vastaavaa kirjettä. Hän ehdottaa, että mies menisi juttelemaan ammattilaiselle aiheesta sen sijaan, että riskeeraa vaimonsa terveyden seksuaalisen täyttymyksen vuoksi.

Van Buren huomauttaa, ettei tupakointi ole pelkkä harmiton tapa.

– Jos alat taas polttaa, se pilaa terveytesi ja voi vaarantaa hänen kanssaan mahdollisesti saamiesi lasten terveyden. Älä anna periksi. Älä ota syövän tai keuhkosairauden riski miellyttääksesi häntä.

Lähde: Uexpress.com

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.