Näinkin ylellisesti voi asua – vankilassa!

Ravintolaruokaa päivittäin, sekä kuntosali ja kirjasto yksityiseen käyttöön. Näin mukavasti elää maailman hemmotelluin vanki.

Brittilehti Telegraphin mukaan pikkuruisen Italiassa sijaitsevan valtion, San Marinon ainoassa vankilassa asustaa tällä hetkellä vain yksi vanki.

30 000 asukkaan San Marinon ainokaisessa vankilassa on lukuisia virkistymahdollisuuksia, kuten muun muassa kirjasto, kuntosali ja tv-huone, joista vankilan ainoa asukas pääsee yksinoikeudella nauttimaan. Myös ruokapuoli on tässä vankilassa hyvässä kunnossa, sillä ruoka tilataan päivittäin vangille suoraan ravintolasta. Kanttiinia vankilaan ei nimittäin kannata vain yhden asiakkaan takia rakentaa.

Hemmotellun vangin hyvinvoinnista ja tarpeista vastaa useampia vartijoita, ja myös läheisten ja lakimiesten vierailut vankilaan, sekä päivittäinen ulkoilu on vangille sallittu.

Tämä euroopan kolmanneksi pienimmän valtion ainokainen vankila toimii vuoreenrinteeseen rakennetun vanhan luostarin yhdessä siivessä. Perheväkivallasta vankilaan tuomittu, ruhtinaallisessa yksinäisyydessä tuomiotaan suorittava mies on ylellisistä ja lokoisista vankilaoloista huolimatta alkanut tylsistyä kaltereiden takana. Ainutlaatuisen suotuisiin vankilaoloihin kyllästynyt vanki on nimittäin alkanut tuntea itsensä yksinäiseksi ja kaivata muiden vankien seuraa.

Asiasta kertoi Ilta-Sanomat

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja