Näinkin voi harjoitella! Ilja Kovaltshuk otti vaimonsa apuun – koronakaranteeni sai NHL-tähtien mielikuvituksen valloilleen

4:02
Ville Nieminen avaa, miten NHL-pelaajien palkka kutistuu koronavirusepidemian aikaan.

NHL-tähdet Ilja Kovaltshuk ja P.K. Subban väläyttivät mielikuvituksellisuuttaan koronakaranteenin aikana harjoittelemalla yhdessä kumppaniensa kanssa. 

Koronaviruspandemia on aiheuttanut haasteita myös NHL-piireissä. NHL pisti kautensa toistaiseksi tauolle suuren leviämisriskin vuoksi. NHL antoi pelaajilleen luvan matkustaa kotimaihinsa. 

Maailmalla vallitseva tilanne on luonut suuria haasteita myös pelaajille, joiden on pysyttävä kunnossa siltä varalta, että kausi vielä jatkuu.

New Jersey Devilsin kanadalaispuolustaja P.K. Subban innostui harjoittelemaan yhdessä kumppaninsa Lindsey Vonnin kanssa. Subban esitteli haastavaa harjoitusliikettä Twitter-tilillään.

– Olkaa varovaisia, tämä on vaikea. Pitäkää hauskaa ja pysykää positiivisina, Subban kirjoittaa julkaisemansa videon yhteydessä.

Myös Washington Capitalsin venäläistähti Ilja Kovaltshuk käytti mielikuvitustaan hyödyksi. Kovaltshuk harjoitteli yhdessä vaimonsa Nikol Kovaltshukin kanssa. Pariskunta harjoitteli yhdessä pihalla useamman eri liikkeen turvin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja