Mainos

Nainen – varo näitä miestyyppejä!

Jos kaipaat seikkailua, deittailua tai unelmointia, et ehkä edes halua välttää näitä miestyyppejä. Jos kuitenkin etsit vakavaa ja pitkäkestoista suhdetta, ei välttämättä kannata tavoitella näitä tyyppejä.

Unelmien prinssi valkealla ratsulla

Kaikki naiset unelmoivat tästä miestyypistä, josta ei liene yhtään varmaa havaintoa oikeassa elämässä. Jos siis kaipaat tosielämän suhdetta, älä haikaile epärealististen satuolentojen perään. Ja oletko ajatellut, miten naurettavalta tämä liehuvahiuksinen prinssi näyttäisi kuusikymppisenä pitkine hiuksineen? Ja mitä sen jälkeen, kun olette yhdessä ratsastaneet auringonlaskuun... kuka laittaa ruokaa ja tiskaa?

Oikea mies, väärä ajoitus

Mies, jonka edellinen suhde on juuri päättynyt. Rakkaus, joka alkaa juuri edellisen suhteen päätyttyä kestää harvoin kauan. Riskinä on, että päädyt vain lyhytaikaiseksi lohduttajaksi tai "terapeutiksi". Jos kuitenkin olet tosi kiinnostunut hänestä, voit kokeilla seurustelua hänen kanssaan joskus myöhemmin, kun hän on toipunut edellisestä suhteestaan.

Varattu mies

Ehkä ihastuksesi kohde on ihanteellinen, mutta jos hän on varattu, hän ei ole sinulle sopiva! Maailma on täynnä vapaita miehiä - miksi aloittaisit suhteen juuri sen kanssa, joka on jo varattu? Haluatko todella olla suhteessa, joka ei etene mihinkään ja viettää joulun, lomat ja syntymäpäiväsi yksin...kun hän on perheensä kanssa? Sinäkin ansaitset kumppanin, joka on täysin vapaa vain sinua varten.

Esimies, työkaveri tai naapuri

Lähtökohta suhteelle saattaa olla hyvä koska tunnette toisenne jo entuudestaan. Mutta jos suhde hiipuu, joudut pahimmassa tapauksessa etsimään uuden työpaikan tai kodin, mikä on aika kallis hinta parin viikon romanssista. Älä ainakaan aloita suhdetta naimisissa olevan työkaverisi kanssa - maineesi menee väistämättä pilalle.

Alkoholisti

Voit olla oikea unelmien tyttöystävä, Pohjois-Euroopan paras ruuanlaittaja ja todellinen kodinhengetär ja vaikka Miss Universum...mutta silti tulet aina jäämään kakkossijalle miehesi elämässä. Älä kuvittele, että hän luopuu alkoholista sinun vuoksesi, usein siinä käy juuri päinvastoin. Älä kuvittele, että voit "pelastaa" alkoholistin, ainakaan jos hän itse ei halua muuttua.

Parhaan ystävän, siskon tai serkun exä

Tämä toimii ihan hyvin Kauniiden ja rohkeiden juonenkäänteenä...mutta huonommin oikeassa elämässä. Lähinnä luvassa on kiusallisia tilanteita. Ja viimeinen asia mitä haluat, on tulla verratuksi intiimipuuhissa siskooni tai ystävääsi, eikö vain!

Jos todella etsit sitä oikeaa, varo liian helppoja ratkaisuja. Ne saattavat näyttää houkuttelevilta, mutta vievät sinut vain sivuraiteille ja aiheuttavat murhetta. Älä luovuta, ehkä jonain päivänä sittenkin vielä tapaat unelmiesi prinssin ihan oikeasti.

MTV3 Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.