Nainen väittää Räikkösen ahdistelleen – Kimi teki rikosilmoituksen kiristyksestä: "Tilanne päällä"

0:54

Formulakuljettaja Kimi Räikkönen on tehnyt rikosilmoituksen häneen kohdistuneesta kiristyksestä. Rikosilmoitus on MTV Uutisten tietojen mukaan tehty maanantaina Montrealissa, Kanadassa.

– Montrealissa on tilanne päällä. Tämä on ollut pitkä prosessi, mutta nyt rikosilmoitus kiristyksestä on tehty, Räikkösen asioidenhoitaja Sami Visa vahvistaa MTV:lle.

Visa ei halua kertoa tässä vaiheessa tarkemmin, millä tavalla Räikköstä on kiristetty.

– Enempää en voi asiaa kommentoida.

Tapaus liittyy väitteeseen, että Räikkönen ja hänen seurueensa olisi ahdistellut tarjoilijaa Montrealin formulakisojen jälkeisessä juhlassa vuonna 2015. 

Nainen on kirjoittanut tapauksesta blogiinsa lokakuussa 2016. Hän ei nimeä Räikköstä ahdistelijaksi, vaan puhuu tekstissä ”formulamulkusta”.

Väittää kourineen

Tekstin mukaan hyvin humalaisen Räikkönen olisi tarttunut naista rinnasta ja joku toinen seurueeseen kuuluneista kourinut alapäästä.

Nainen ei mainitse kirjoituksessa tapahtuman vuotta. Hän ei tehnyt tapahtumasta tuoreeltaan rikosilmoitusta.

Tuoreemmassa helmikuuhun 2018 päivätyssä blogikirjoituksessa nainen ilmoittaa, että ”nyt on teidän vuoronne kärsiä seuraukset”.

 Räikkösen asioidenhoitaja Visa sanoo MTV:lle, että Räikkönen luonnollisesti kiistää väitteet, koska rikosilmoituskin on nyt jätetty. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja