Nainen, näin saat miehen tekemään aloitteen!

Moni nainen odottaa miehen tekevän ensimmäisen siirron, mutta tämän varmistamiseksi kannattaa naisenkin kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan.

Vietätkö aikaasi kerta toisensa jälkeen baarissa odottaen jonkun kivan miehen aloitetta? Lue deittivalmentaja Adam LoDolcen vinkit, joiden avulla voit edesauttaa miesten huomion kerääntymistä itseesi.

Hymyile

LoDolcen ensimmäinen vinkki on väläyttää miehelle loistokas hymy.

– Miehet ovat todellisia arkajalkoja, mitä tulee naisten lähestymiseen. Jos he eivät luota siihen, että haluat heidän lähestyvän, he tuskin koskaan tekevät siirtoaan.

LoDolce kertookin asiakkailleen, että hymy on 80 % varma merkki siitä, että mahdollisuuksia on. Jos väläytät siis haluamallesi miehelle ystävällisen hymyn, se rohkaisee häntä tekemään aloitteen.

Liiku kaksin

Jos sinulla on missio löytää sutinaa baarireissulta, ota mukaasi vain yksi ystävä.

– Miehet pelkäävät kuollakseen ison tyttöjoukon lähestymistä, LoDolce huomauttaa.

Miespuolisten ystäviesi kanssa hengailu voi myöskin olla hauskaa, mutta jätä heidät porukasta pois, jos olet etsimässä miesseuraa. Miehet välttelevät lähestymistäsi, jos olet miehen seurassa, sillä mikäpä olisi kauheampaa kuin lähestyä tyttöä ja tajuta, että hänen poikaystävänsä seisoo hänen vieressään.

Pidä hauskaa

LoDolcen mukaan ihmiset houkuttelevat luokseen samalla aaltopituudella olevia tyyppejä. Jos siis haluat herättää hauskojen ja jännittävien miesten huomion, sinun täytyy itsekin olla hauska ja jännittävä. Jos naamasi on rutussa koko illan ja vaikutat onnettomalta, sinua lähestyvät vain oudot hyypiöt. Jos taas näytät siltä, että pidät hauskaa ja nautit olostasi, kiinnität varmasti oikeanlaisten miesten huomion.

Helppo lähestyä, vaikea saada

LoDolcen mukaan miehet haluavat, että valloittamisesi on haaste. On kuitenkin selvää, että miehiä pelottaa tehdä aloite, joten ole lähestyttävä ensi alkuun.

– Tee se helpoksi heille. Ole avoin, ota katsekontakti ja anna heille selvä merkki siitä, että on ok tulla juttelemaan. Kun jää on murrettu, voit kiusoitella ja kokeilla häntä ja saada hänet tekemään vähän töitä eteesi... Juuri niin kuin haluaa.

Viiden minuutin sääntö

LoDolce on antanut naispuolisille asiakkailleen säännön: Anna kaikille viisi minuuttia aikaasi. Siis kaikille. Sille söpölle miehelle, tutullesi, baarimikolle ja satunnaiselle tytölle baaritiskillä.

– Et voi koskaan tietää, jos hän on vaikka rocktähti valeasussa tai ehkä hänellä on veli, joka on sinkku tai ehkä työkaverisi kämppis onkin professori. Ja jos sinulla ei ole antaa viittä minuuttia, vietät aikaasi väärissä paikoissa, LoDolce sanoo.


LUE MYÖS:


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja