Sinkkunainen: Näin löydät Sen Oikean!

Lopeta ikuinen metsästys, mutta ole avoin uusille tuttavuuksille. Lue 9 vinkkiä miten teet vaikutuksen sinua kiinnostavaan mieheen.

YourTango.comin parisuhdeasiantuntija Rori Reye kertoo naisille parhaat vinkit Sen Oikean löytämiseen. Missä ja miten miehiä kannattaa lähestyä? Nämä neuvot jokaisen sinkkunaisen kannattaa pitää muistissa:

1. Älä yritä liikaa

Kyllä, luit oikein. Jos yrittää väkisin metsästää Herra Oikeaa, ei tule löydettyä kuin pettymyksiä. Miehet kyllä löytävät luoksesi, kun käyttäydyt ja flirttailet oikein.

2. Harjoittele vuorovaikutustaitoja

Ota opiksesi keskusteluista, joita käyt miesten kanssa. Kasvatat samalla itsevarmuutta. Seuraavan kerran kun lähdet juhlimaan, ajattele sitä tilaisuutena harjoitella sinun ja miesten välistä kommunikointia. Tämä ajattelutapa saa sinut rentoutumaan ja rentoutuneena olet myös huomattavasti viehättävämpi.

3. Ole avoin uusille kohtaamisille

Voit tavata kiinnostavan miehen ihan missä tahansa: yökerhossa, pikaruokajonossa tai huoltoasemalla autoa tankatessa. Jos olet kiinni liian tiukasti omissa ajatuksissa, et välttämättä huomaa mahdollisia kiinnostavia miehiä, jotka ympäröivät sinua. Katsele ympärillesi, hymyile ja rentoudu!

4.Valitse harrastuksia, jotka kiinnostavat sinua -

Älä mene paikkoihin ja harrastuksiin, jos ne eivät oikeasti sinua innosta. Mies kyllä huomaa, jos lähdet esimerkiksi kiipeilykurssille, ja se tuntuu sinusta vastenmieliseltä.

5. Älä pelkää lähteä yksin

Jos juttelet koko illan ystäväsi kanssa miehet eivät välttämättä uskalla lähestyä sinua. Kokeile lähteä illanviettoon yksin, tällöin miehet tulevat juttelemaan sinulle helpommin.

6. Harjoittele rentoutumista

Yksin lähtiessä saatat tuntea itsesi hermostuneeksi, ja ajattelet, miksi edes lähdit. Yritä olla keskittymättä liikaa hermostuneisuuteen tai negatiivisiin ajatuksiin. Sen sijaan, ole avoin ja iloinen. Hymyilevä ja iloinen nainen kääntää miesten katseet.

7. Anna hänen tehdä ensimmäinen aloite

Saattaa kuulostaa vanhanaikaiselta, mutta anna miehen tehdä aloite ja tulla juttelemaan. Perinteiset roolijaot toimivat, josRori Rayeaon uskominen.

8. Kuuntele puhumisen sijaan

Naisilla on usein tapana puhua liikaa, kun he hermostuvat. Kokeile, että annat hänen puhua ja sinä kuuntelet. Vaikutus voi olla parempi, kun tilanteen ollessa päinvastainen .

9. Pukeudu oikein

Pukeudu rennon tyttömäisesti. Älä yritä liikaa, mutta näytä raikkaalta, ja siltä, että pidät huolta itsestäsi. Älä pukeudu liian huomiota herättävästi – muista, että haluat olla ja näyttää naiselta!

MTV3/Helmi

Lähde: YourTango.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja