Mainos

Miehet kertovat: Tällainen pelinainen saa seksiseuraa

Suora ehdottelu ei ole naiselle paras tie seksiin. Pelinainen ottaakin uroksensa itsevarmasti vietellen – toisen tunteita loukkaamatta.

– Jos en esimerkiksi itse ole baarissa liikkeellä iskumielessä ja minua lähestyy nainen, joka osoittaa kiinnostusta, niin se on kieltämättä kiihottavaa. Silloin haluan todistaa, että olen hyvä saalis ja panen parastani, Jari, 48, sanoo.

Mies on naisen tavoin joskus mielellään haluttava kohde. Suhtautuminen naisen suoraan ehdotteluun kuitenkin vaihtelee. Miehelle sopii, että roolit välillä vaihtuvat, se ei kuitenkaan saa tapahtua silloin, kun miehellä itsellään on haku päällä.

– Jos nainen kokee olevansa yhtä voittaja kuin minäkin, niin se vie kyllä fiiliksen pois, Jari toteaa.

Latautuneen tunnelman kannalta on tärkeää, etteivät molemmat osapuolet ole yhtä aikaa sekä aloitteentekijöitä että kohteita. Pahinta miehelle on, jos hän satunnaista lakanaseuraa etsiessään huomaa, ettei ollutkaan baarin ainoa saalistaja.

Tuomio pikavoittojen tavoittelijoille

– Jos nainen ilmaisee heti tapaamisen alkuvaiheessa haluavansa petiin, niin ei se minua kiihota. Eihän nainen silloin ole kiinnostunut minusta, vaan pelkästään seksistä. Voisin olla hänelle kuka vaan, Lauri, 33, tuhahtaa.

– Suora ehdotus on loukkaus, jolla nainen pilaa mahdollisuutensa. Silloin kyllä tietää, minkä tähden neiti on liikkeellä, tyrmää Toni, 31.

– Tuntemattoman naisen suora ehdottelu on ahdistavaa, sanoo puolestaan Eero, 27.

Naista loukkaa, jos mies erehtyy pitämään häntä pelkkänä objektina. Sama pätee myös toisin päin. Miehet ovat hyvin tarkkoja omanarvontunnostaan, eivätkä naisen suorat ehdotukset sellaisenaan sytytä heitä. Naisen halun kohteinakin miehet haluavat varmistua siitä, että he ovat naisen silmissä ainutlaatuisia ja ennennäkemättömän miehekkäitä.

– Minä haluan naiselta perusteluja siitä, miksi hän kokee juuri minut haluttavana. Parasta on, jos saa kuulla olevansa juuri sellainen mies, jota on hän on etsinyt, Lauri vihjaa.

Miehet eivät seksinhimossaankaan halua heittäytyä holtittomasti toisen leikkikaluksi. Moni tahtoo varmistaa, että naisen mielenkiinto seksiin johtuu miehestä itsestään, ei pelkästään naisten omista vieteistä.

– Homma lähtee siitä, että istutaan alas ja jutellaan. Kyllä ensin pitää antaa itsestään jotakin ja toiselle tilaisuus tutustua, Toni täsmentää.

Huonoon käytökseen on lyhyt matka

– Pahimmillaan naisen suoruus on sitä, että paukautetaan vähätteleviä arvioita sukuelimestä tai aktista jälkeenpäin, Jari tokaisee.

Olipa kyse sitten naisesta tai miehestä, niin hienotunteisuus on seksin ehdottelussakin aina paikallaan. Siinä missä vahvassa humalassa lähentelevät miehenköriläät ovat kauhistus naisille, ei humalassa suutelemaan tunkeutuva nainenkaan herätä miehissä mielihaluja.

– Minua etoo, kun joku äitini ikäinen pubiruusu tuppautuu lähentelemään ja nipistelemään takapuoltani, Kari, 32, sanoo päätään pudistellen.

– Ei me miehetkään nyt mitään itsestään selviä saaliita olla, hän lisää.

Suoruus – parisuhteen liekinheitin?

Asioiden ilmaiseminen suoraan saa parisuhteessa aikaan aiheesta riippumatta suuria leimahduksia niin hyvässä kuin pahassa. Seksin kannalta naisen avoimuus tuottaa parisuhteessa parhaat tulokset. Aina naisen ei edes tarvitse kuorruttaa halujaan yllättävillä viettely-yrityksillä.

– Parisuhteessa usein jo pelkästään perinteinen "mennään" repliikki toimii, kun se tulee oman naisen suusta, Eero vakuuttaa.

Parisuhteessa miehet kaipaavat naisilta usein lisää aloitteellisuutta.

– Minulle sopisi, että puoliso tekisi aloitteita useamminkin. Parasta on, kun nainen tekee sen odottamatta. Seksissä pitää olla impulsiivisuutta. Kukaan ei jaksa sitä kaavaa, että sisään ja ulos säännöllisesti joka toinen lauantai kello 22, Eero jatkaa.

Naisen tekemä aloite on parisuhteessa miehelle osoitus siitä, että kumppani kokee hänet edelleen haluttavana. Ilmaisipa nainen halunsa sitten suoraan tai tyylikkäästi flirttaillen.

– Ei parisuhde ole mikään yhden ihmisen juttu, vaan siinä on kaksi. Se on rasittavaa, jos joutuu tekemään itse aina aloitteen. Mitä tasa-arvoa se semmoinen on? Ville, 42, kysyy.

Joillekin miehille naisen aloitteellisuus on vaikea pala. Toni ei kaipaa naiselta suoria ehdotuksia edes parisuhteessa.

– Minua se ei suuremmin sytytä. Ehkä koen sen jotenkin uhkaavaksi, hän pohtii.

Kiihottavaa kissa ja hiiri -leikkiä

Miehet vierastavat erityisesti tuntemattomien naisten suoria parittelukutsuja. Kyse on osittain miesten terveestä omanarvontunnosta, mutta myös siitä, että he eivät halua luovuttaa määräysvaltaa kokonaan naiselle. Mies suostuu kyllä olemaan hiiri, kunhan hänen ei tarvitse olla sitä pelkästään kissan ehdoilla.

Vietellessään miehen naisen ei välttämättä tarvitse edes käyttää sanoja. Eroottista tunnelmaa voi tiivistää kehon kielellä, ilmeillä ja flirttailemalla naisellisesti. Toiveita ei tarvitse tehdä selviksi liian suoraan. Nainen voi viestiä aikeistaan esimerkiksi painautumalla tanssiessa miehen vartaloa vasten, katsomalla häntä vinosti kulmien alta silmiin ja hyväilemällä käsivarresta. Parempi on jättää jotain arvailujen varaan.

– Jos nainen kutsuu esimerkiksi viinilasilliselle, jää ilmaan pieni jännitys siitä, mihin tämä voi johtaakaan. Parasta on, kun nainen antaa ymmärtää, että yksi asia voisi hänen puoleltaan johtaa toiseen, Lauri tiivistää.

Eroottinen Aikuisen naisen päiväkirja -blogi:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.