Mainos

Näin teet aloitteen – lue vinkit!

Välillä kaikista itsevarmimmillakin naisilla voi olla vaikeuksia lähestyä tapaamaansa unelmien miestä ja osoittaa kiinnostuksensa häntä kohtaan. Tässä muutama vinkki siihen, miten aloitteen voi tehdä sulavasti ja helposti.

Pyydä palvelusta

Tarvitsetko apua uuden hyllysi kokoamisessa, tennistaitojesi kehittämisessä tai kotisi remontoimisessa? Pyydä mieheltä rohkeasti apua arkiseen puuhasteluun. Joskus yhteinen tekeminen tutustumisen alkuvaiheessa voi olla rennompaa kuin esimerkiksi hienossa ravintolassa istuminen.

Pyydä häntä Facebook-ystäväksi

Jos ette ole vaihtaneet puhelinnumeroita tai muita yhteystietoja, pyydä häntä kaveriksi Facebookissa. Siitä eteenpäin lähestyminen on todella helppoa, ja saat helposti tietää hänestä lisää. Myös epäonnistumisen riski on matala, sillä pahin mitä voi tapahtua on, että hän ei hyväksy pyyntöäsi.

Kehu häntä huomaamatta

Myös miehet haluavat kuulla rehellisiä kohteliaisuuksia itseensä liittyen. Kerro suoraan, jos pidät hänen hymystään tai tyylistään – mutta vain jos olet todella sitä mieltä.

Korosta teitä yhdistäviä asioita

Tartu niihin seikkoihin, jotka ovat teille yhteisiä. Voit korostaa esimerkiksi yhteisiä ystäviänne, yhteisiä harrastuksianne tai samanlaista musiikkimakua. Näin saat hänet huomaamaan, miten paljon juteltavaa teillä oikeastaan olisi.

Osoita, että haluat tietää hänestä lisää

Kehitä syy sille, miksi teidän on mentävä drinkeille. Jos olet erityisen kiinnostunut esimerkiksi hänen työstään, voit kertoa, että haluaisit kuulla siitä lisää paremmalla ajalla.

MTV/Helmi

Lähde: TheFrisky.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.