Nainen, näin kerrot miehelle seksin olevan epätyydyttävää!

Seksi aina ole yhtä suurta ilotulitusta, mutta jos huomaat olevasi tyytymätön kumppaniisi alituiseen, kannattaa aiheesta puhua. Mutta kuinka kertoa miehelle, että odotit häneltä enemmän?

Ennen kuin alat kritisoida kumppanisi taidonnäytteitä makuuhuoneen puolella, sinun tulisi hillitä kielenkantasi ja puhua aiheesta niin diplomaattisesti kuin mahdollista, neuvoo intimatemedicine.com.

Vältä suoria syytöksiä

Jos et ole tyytyväinen seksiinne, älä missään nimessä jätä tätä epäkohtaa kertomatta, mutta mieti tarkkaan missä tilanteessa otat aiheen esille. Mieti myös sanavalintojasi: sanat saattavat satuttaa enemmän kuin teot, joten älä päästä suustasi mitään mikä voisi loukata tai satuttaa partneriasi. Älä syyttele, äläkä hauku.

Suurin virhe, minkä voi tehdä avatessaan sanaisen arkkunsa kertoakseen olevansa tyytymättömän kumppanin taitoihin, on ajoitus: asia otetaan esille heti seksin jälkeen. Esimerkiksi, jos mies saa naisen mielestä orgasmin liian nopeasti, nainen saattaa tyytymättömyyksissään kaunistelematta sutkauttaa heti ensitöikseen miehen olevan huono rakastaja sekä itsekäs. Juuri kun kumppania tulisi yrittää ymmärtää, ja nainen loukkaakin ja soimii tätä, miehestä tuleekin entistä epävarmempi. Keskustelkaa aiheesta, mutta älä painosta miestä utelemalla vihaiseen sävyyn miksi hän toimii sängyssä tavalla, joka ei sinua miellytä.

Älä vertaa häntä entisiisi

Jos koit entisen poika- tai miesystäväsi kanssa järisyttävää ja eloisampaa seksiä kuin mitä nykyisen kumppanisi kanssa, älä missään nimessä kuitenkaan kerro tätä nykyisellesi (et silloinkaan, vaikka hän yrittäisi udella!). Älä myöskään paljasta likaisia yksityiskohtia tai mieltymyksiä, joita koit edellisessä suhteessasi. Se vain aiheuttaisi suurta mielipahaa sekä tuhoa seksielämällenne: miltä sinusta tuntuisi, jos joutuisit miettimään vertaileeko hän sinua entisiinsä? Sitä paitsi seksi entisesi kanssa saattoi tuntua paremmalta siksi, koska te tunsitte toisenne niin hyvin. Uuden kumppanin kanssa saattaa kulua tovi, kunnes opitte tuntemaan toisenne sekä mieltymyksenne läpikotaisin.

Voit tuoda hyväksi todettuja vanhoja tapoja yhteiseen makuuhuoneeseenne paljon ovelammin: kuiskuttele miehen korvaan toiveita, mitä haluaisit hänen tekevän - sinun ei tarvitse mainita että olet kokeillut näitä kikkoja jo aiemmin. Kerro, että se tuntuu sinusta erityisen hyvältä ja saa sinut kiihottumaan.

Onko valehteleminen sallittua?

Kaikkein pahin tilanne on, kun seksi ei ollut ollenkaan hyvää, mutta partnerin mielestä se oli suorastaan fantastista.

Jos nainen ei saa yhdynnän aika orgasmia ja on tähän kovinkin pettynyt, mies varmasti huomaa ettei suoriutunut vällyjen välissä odotetulla tavalla. Ota huomioon, ettei seksi ole aina orgasmin perässä juoksemista, puolin tai toisin. Älä myöskään näyttele orgasmia - se vain pahentaa tilannetta entisestään. Mutta seksi voi olla naisen mielestä epätyydyttävää, vaikka hän saisikin orgasmin yhdynnän aikana. Seksistä voi puuttua esimerkiksi tunteiden palo, läheisyyden tunne tai muuta vastaavaa.

Miehelle kannattaa sanoa erittäin varovaisesti, ettei makuukammarin puolella kaikki oikein toimi toivomasi mukaan - muutoin hänen miehinen itsetuntonsa saa kokea kovan kolauksen.

Puhukaa avoimesti seksistä oikealla hetkellä. Keskustelun pitäisi olla rehellinen, kiltti ja jopa hauska. Tiivistettynä: puhukaa seksistä silloin kun ette ole juuri alkamassa harrastaa sitä tai kun olette juuri lopettaneet. Näin kumpikaan ei ole haavoittuvainen tai alaston.


MTV3/Helmi

Lähde: intimatemedicine.com.

Kuvat; Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja