Nainen meni plastiikkakirurgille näyttääkseen "täydelliseltä Instagramissa" – kertoo nyt karuista seurauksista: "Jos vauvani selviää tästä, olen taas onnellinen"

6:25
Entä miten Botox vaikuttaa? Toimittaja testasi, miten tunnettu pistos todellisuudessa toimii!

Skottiäiti pelkää, että pieleen mennyt vatsan kiristysleikkaus vaikuttaa hänen raskauteensa ja syntymättömään lapseensa.

Kerrie Wilkes, 27, kävi vatsan kiristysleikkauksessa vuonna 2017. Se kustansi 4000 puntaa. Kerrien mukaan hän halusi olla "täydellinen Instagram-kuvissa" ja hakeutui siksi operaatioon Puolaan.

Nainen kuitenkin kertoo ymmärtäneensä heti, että operaatio oli virhe.

Jahtasi leikkauksella täydellisyyttä

Kerrie myöntää, että jahtasi leikkauksella täydellisyyttä ja sai lisäinspiraatiota sosiaalisesta mediasta, missä näki kuvia onnistuneiden toimenpiteiden tuloksesta.

– Tavoittelin täydellisyyttä ja halusin olla täydellinen Instagram-tyttö, Kerrie kuvaa Mirrorille.

"Herätessäni ajattelin: 'Mitä olenkaan tehnyt?'"

Leikkauksen tulos oli kuitenkin karmea pettymys.

– Leikkaus oli kamala. Rakennus, jossa leikkaus tehtiin, oli yrityskompleksissa. En ajatellut asiaa, koska halusin niin kovasti päästä operaatioon. Herätessäni ajattelin: "Mitä olenkaan tehnyt?".

Kerrie kertoo kokeneensa heti kovia kipuja ja pahaa oloa. Skotlannissa Kerrie hakeutui sairaalaan, missä hänellä havaittiin sepsis eli verenmyrkytys.

Infektion vuoksi naisen napa oli "avautunut" ja tilanne piti korjata leikkauksin.

– Koko elämäni muuttui. Se pilasi elämäni. Minulla oli menestyvä yritys ja olin saavuttanut paljon, mutta olin niin paljon sairaana pois töistä, ettei kukaan voinut auttaa, Kerrie sanoo.

Yritys joutui lopulta panemaan lapun luukulle.

Kerrie. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pelkää, että tilanne vaikuttaa  raskauteen

Nyt Kerrie on raskaana. Laskettu aika on keväällä 2020. Odottava äiti pelkää, että mennyt kirurginen operaatio vaikuttaa hänen raskauteensa.

Kerrie on jo kärsinyt infektiosta raskauden aikana ja pelkää, ettei hänen aiemmin vahingoittunut napansa kestä suurenevaa raskausvatsaa. Kerrie väittää myös lääkäreiden varoittaneen, että kauneuskirurgian aiheuttamat komplikaatiot voivat uhata vauvaa.

– Joka aamu herätessäni tarkastan, että vatsani on vielä yhtenä kappaleena. Ihmisten täytyy lakata käymästä ulkomailla plastiikkakirurgisissa operaatioissa, Kerrie sanoo nyt.

"Haluan vain synnyttää terveenä"

Naisen mukaan hänen ennen "parhaana asiana" pitämänsä leikkaus on pilannut hänen elämänsä. Nyt Kerrie arvostaa elämäänsä aivan uudella tavalla.

– Haluan vain synnyttää terveenä, ja jos vauvani selviää tästä, olen taas onnellinen, Kerrie kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja